• devlete kapağı atıp da 3 metrekarelik odalarında "ağbi geçen sempozyumda barcelona'daki shoptan aldım bunu" diye süper akademik muhabbetler yapan akademisyen tayfasının son günlerde içerisine düştüğü zorlu süreçtir.

    yök'ün, dekanların ve rektörlerin acil olarak ilgilenmesi gereken durumdur. aksi takdirde türk akademisyenleri avrupada sempozyumlarda north face ve columbia kıyafetleri ve ayakkabıları ile boy gösteremeyecek ve türkiye'nin akademik duruşu ciddi bir yara alacaktır.
  • (bkz: gülüşmeler)
  • ben hep 50 tl'lik giyindiğimden beni bağlamayan durumdur *
  • ızmir pazarlarinda kisin north face in taklitleri 50 tl ye satildigi icin anlamadigim hipotez
  • bunun birde belediye versiyonu var

    abd de yasiyorum ve 5-6 sene once bir arkadasi bir avm de bir grup turke rehberlik yaparken gordum. yanindaki turkler 5 kisi falan hepsinin elinde iphone torbasi belliki ucer beser iphone lari toplamislar. bursa belediyesinin bizim sehire gozlem icn yolladigi elemanlar

    adamlara sehir ve yollar hakkinda bir iki soru sordum ve sunu anladimki bu adamlarin belediye ile alakasi yok. birilerinin akrabasi tandigi falan ve adamlarin amerikadaki bu sozkonusu sehirden ogrenecek ne kapasiteleri ne ingilizceleri nede meraklari var

    ıcim sizlamisti. turkiyenin binlerce dolari daha cope gitmisti ve ben hicbir sey yapamamistim. ne yapabilirdimki. ne zaman konussam tenkit etsem insanlar bana dusman oluyordu. iyi gunler diyip ortaliktan kayboldum.
hesabın var mı? giriş yap