• icinde billur gibi suyu barindiran, isil isil tertemiz bardaktir. ve fakat agza goturuldugu anda, bulanti verici bir yumurta kokusu suyu icenin burnundan getirdigi gibi, yuregini de agzina getirir. iste bu yuzden, yumurtali kahvaltilardan ve yemeklerden sonra bulasik suyuna iki uc damla camasir suyu dokulur ki bu igrenc kokuda insanlar telef olmasin. (bkz: cay bardagindaki yumurta kokusu)
  • bardağın yumurta kokması çoğunlukla plastik bulaşıklığın ve temizlememenin sebep olduğu bir olaydır ki erkek öğrenci evinde sıklıkla karşılaşılır. şöyleki yıkanıp bulaşıklığa dizilen bulaşıkların sızdırdığı su bulaşıklığın arasında, altında birikir ve kaldırılıp temizlenmedikçe orda kalır. kaldıkça da sümüksü bir yapı alır ve yumurta kokusu siner. bundan sonra yıkanan bardakları da aynı yere ters çevirip kurumaya bırakmak bu kokunun bardağa sinmesine sebep olur. bulaşıklıktaki kurumuş tabak, çanak, barkaların raflara dizilip altında birikmiş suyun düzenli olarak temzilenmesiyle önlenir bu koku.
  • en asil duygular in bardagidir.

    cunku oyle durumlar olur ki bardagi degistirmemeniz gerekir. ornegin kiz istemeye gitmissinizdir, cok deger verdiginiz birinin evinde misafirliktesinizdir vs. bu durumda o asil duygunuz devreye girer ve tum iradenizi toplayip "icsene hadi visne suyunu" diyen sevdiginiz insani kirmamak ugruna o yumurta kokulu bardagi fondiplersiniz.

    iste o an en asil duygularin bardagiyla en asil davranisi gostermis bir insansinizdir.
  • bulaşık makinesinde, yumurta pişirilmiş tava ve yumurta yerken kullanılmış tabaklar*** ile birlikte yıkanan bardaktır *. ekseriyetle insana yumurtanın ne menem bir yiyecek olduğunu hatırlatır; o kadar yüksek sıcaklıkta suyla ve o kiri pası ne var ne yoksa silip atan deterjanlarla yıkanmasına rağmen o koku inceden varlığını hissettirir.
  • bardak neden yumurta kokuyor dedirten bardaktir
  • dünyanın en berbat kokusudur.
hesabın var mı? giriş yap