• taksiye binmeye çalışan bir kadına şiddet uygulayan kişiyi durdurmaya çalışırken kalbinden bıçaklanarak ölen, istanbul yedikulespor'un lisanslı futbolcusu.

    eğer bunun adaletini “ben kadına şiddete karşıyım” diyen herkes aramazsa yazıklar olsun. her olayda “yok mu orada birisi, ah bana denk gelmez ki” diye yakınanlara yazıklar olsun.

    ek: kaynak
  • kadına karşı şiddeti önlemek için çok az insanın göstereceği cesareti göstermiş ve ne yazık ki aynı saldırganın kurbanı olmuş. çok yazık.
  • sözlükte yeterince ilgi çekmeyen bir kadın şiddeti kurbanı daha. bu sefer ölen şiddet uygulanan kadın değil , bu şiddeti gören ve sessiz kalmayı onuruna insanlığına yediremeyip müdahale etmeye çalışan bir insan. kendimi onun yerine koyuyorum ben de engel olmaya çalışırdım ve muhtemelen şu an bunu yazamıyor ve ölmüş olurdum. allah kahretsin böyle işi. huzur içinde yat.
  • klavyesiyle yazsa bissürü favori alacaktı halbuki, aslı sanalı kadar ilgi çekmeyen olayın öznesi.
  • potansiyel bir kadın katili tarafından vahşice katledilmiş.

    çok üzüldüm canını siper etmeseydi belki öldürülen bir kadının adının altına yazıyor olurduk.

    o bir kahraman.
  • bir yanlışı düzeltmeye çalışırken hayatını kaybeden gerçek bir insan evladı.
  • bir doğruyu yapmaya çalışmanın bedelini hayatı ile ödemiş gencecik bir insan evladıdır.

    mekanı cennet olsun. umarım katili cezasını bulur
  • iyilik yapmak isterken canından olmuş kişi.

    eğer vatan için bir şeyler yaparken o yolda ölen kimselere şehit deniyor ise, bu arkadaş da daha güzel bir ülkede yaşayalım diye kendini feda etmiş, bence şehit olmuştur.

    kendisi bilmese bile ailesine, böyle bir çocuk yetiştirdikleri için o itibar sağlanmalı.
  • az önce öldürüldüğü haberini okuduğum futbolcu kardeşimiz.

    twitterda okurken mutlu başladım heralde şiddete engel oldu diye kulüp tarafından ön plana çıkartıldı gibi bir şey beklerken öldürüldü diye bitti haber. artık hiç umudum kalmadı benim. kaldıramıyorum çok ağır geliyor. o caninin cezasının en ağır şekilde verilmesini istiyorum.

    allah rahmet eylesin. allah ailesine sabır versin.
  • aklıma benzer şekilde kaybettiğimiz bahadır grammeşin yoldaşımızı getiren kardeşim.

    izlediğim en güzel futbol filmi dar alanda kısa paslaşmalar'da şöyle diyordu ölmeden önce hacı:

    “sizin için bir şeyler yapabildimse ne kadar iyi. herkes birileri için bir şeyler yapmalı… anneniz için bir şeyler yapın, olmadıysa karınız, sevgiliniz için bir şeyler yapın. olmadıysa çocuk yapıp, onun için bir şeyler yapın… olmadıysa, ya da olduysa komşunuz için bir şey yapın. herkes için bir şey yapın. iyi şeyler yapın… ama onlar için iyi şeyler yapın. başkaları için bir şeyler yapabilmek, o kadar güzel ki...”

    birileri için bir şey yapmak isterken, onurlu şekilde ölmüştür. tanrı hepimize pisi pisine değil de böyle faydalı bir ölüm nasip etsin.
hesabın var mı? giriş yap