• yılanların öcü dizisiyle keşfettiğimiz izmir'den çıkma yakışıklı oyuncu. ayrıca elektro gitar çaldığını keşfettik. fazla yeteneği olan o sinir bozucu 10 parmağında on marifet tiplerden belli ki! ilk entry'sini yazmak da bana nasip oldu
  • canımızın çok sıkkın olduğu bir akşamda " gel seninle şarap içelim iki lafın belini kıralım" fikri ile şahsıma gelen, sohbetin alıp başını gitmesine, başımızı kaldırdığımızda sabahın 4 olduğunu farkettiren mükemmel gece sohbetine sahip kişi.

    kendisini ilk olarak cast asistanlığı yaptığım ilk gün yönetmen çekiminde gördüğümde "hallelujah" ilahisini insanın kulağına getirme yeteneğine sahip çok sevdiğim sağlam dostum.

    efendi; tiril tiril izmir çocuğu imajının altında, zaman zaman küçük çılgınlıklara ve tatlı twistlere sahip olan sizi şaşırtabilen yay burcu erkeği.

    bunun yanı sıra geniş bir müzik yelpazesine sahip olup, kendisini deep house bir şarkıda ritim tutarken görüp, akabinde limp bizkit şarkısında headbang yaparken görebilirsiniz.

    ayrıca kendisinin insana enerji katan şahane bir kahkahası vardır, şahit olmanız dileği ile.

    hala kimdi? kimdi? kimdi diyenler için gelsin; tatil.com reklamı, kızlar yerine bir grup akrabayla halay çeken yakışıklı berkecan'ımızdı.

    twitter'ına buradan,
    instagram'ına da burdan ulaşabilirsinz ayrıca.
  • istanbullu gelin'de garip selimer'in gençliğini oynayan başarılı oyuncu.

    buralar değerlenecek.
  • son yaz dizisinde izmir kekesini iyi oynamış, yavşak karakterin sahibi.
  • laz ziya'nın hayatıyla ilgili bir film çekilirse yarın bir gün bu arkadaş oynayabilir rahatlıkla.
  • kimse yazmamis henuz ama kendisi leyla ile mecnun‘daki vedat’tir.
  • iyi bir oyuncu. son yaz'da izlemiştim ilk. metin akdülger'i hatırlattı bana. bu da yakında bir başrol kapar. sahi, halil babür ne âlemde?
hesabın var mı? giriş yap