• -yüreğim seni çok sevdi cevat
    -yüreğine koyim sana bişi olmasın
  • okunacak zamana cok dikkat etmeyi gerektiren kitap. soyle ki duygusal acidan zorlu bir donemden geciyorsanız,sevgiliden yeni ayrilmak gibi, o kitaptaki her karakter icinizde vuku bulur.kitap bitene yakin son sayfalari ıslamaktan kabarmis, hatta yazıları dagilmis olabilir. ancaak bu dönemi atlatip bir daha donup okuyacak olursaniz kitabı, basit bir ask romanidir. icinde sizi etkileyen sadece şiirlerden alınmıs bölümler kalir.
  • sıradan bi aşk romanı ama yine de insanın içinde tuhaf bi his kalmasına sebep olabilen bir kitaptır. murat ın o son veda sahnesinde sonra yıllar sonra birbirlerini yeniden gördükleri anda ağlaya ağlaya bi hal olmama sebep olmuştur. aşk romanı sevenlerin mutlaka okuması gerekmektedir bence. hele de şiirler cuk diye oturmuştur hikayeye..
  • içinde harika şiirler barındıran ve farkında olmadan birini ne kadar çok sevebileceğinizi gözler önüne süren bir roman. öyle ki bir gün de okuyup bitirmeden gözünüze uyku girmeyecektir. tavsiye ederim.
  • özellikle boş geçen relax saatleri değerlendirmek için keyif verici ancak edebi olarak fazla bir kazanım elde edileceğini düşünmediğim bir yapıt
  • filmi çekilesi romandır. tren ile çıkılan uzun yolculuklarda keyifli dakikaların su gibi geçmesini sağlayacağı kesindir.

    --- spoiler ---

    özellikle murat'ın aslı'ya durup dururken şiirini verdiği bölüm çok güzeldir.

    --- spoiler ---
  • nihayet bitti ama ben de bittim.. gözlerimde dökecek bir damla yaş kalmadı. romandaki karakterlerden daha çok ağladım be, çok saçma! ayrıca hikayenin gidişatına göre serpiştirilmiş güzelim şiirler, son zamanlarda biraz boşladığım şiir sevdama da geri döndürdü beni.. ne güzel oturmuş o satırlar hikayeye, ne de güzel yakışmış..

    nazım hikmet'in durup dururken adlı şiiriyle göz yaşartmaya başlayıp, ahmet hamdi tanpınar'ın bir adın kalmalı şiiriyle sağlam bir darbe koyup, bitiyor..
  • gördüğüm yerde ortamdan ardıma bakmadan en az 3 km. uzaklaşma hissi doğuran kitap. aslında kitabın konusunu bile bilmiyorum, bununla birlikte yazarın başka bir kitabını dahi okumuş değilim ama "yüreğim seni çok sevdi" nedir yaa?!. daha kitaptan haberdar olmadan bir arkadaşımın kişisel iletisinde görmüştüm bu "yüreğim seni çok sevdi"yi de kendisini engellememek için zor tuttum kendimi.

    - yüreğim seni çok sevdi osman ama bağırsaklarımdaki nefrete mani olamıyorum
    - dalağımı şişirdin süheyla
  • hayatımda gördüğüm en çirkin kapak tasarımına sahip kitap. kamyon arkası resmi hissi uyandırıyor bende.
    şöyle ki;
    http://www.kitapokuyoruz.com/…im-seni-cok-sevdi.jpg
hesabın var mı? giriş yap