• hayat merdiveninin önemli basamaklarından biri... yazışmaları tamamlasan parayı tamamlayamazsın, üniversiteyi seçeyim derken kayıt zamanını kaçırırsın... kimi zaman aracı kurumların işe yaradığı görülmektedir bu tip durumlarda... onlardan bi tanesi için (bkz: http://www.atlasedu.com/)
  • yabancı dil öğrenmenin en kısa ve en keyifli yolu. hangi dil olursa olsun ancak, öz be öz kendi kültürünün içinde asıl biçiminde öğrenilebileceğinden dolayıdır ki bu maksatla yurtdışına çıkılması şiddetle tavsiye edilir. yaygın kanının aksine yurtiçindeki kurslardan çok daha ucuza ayarlanabilecek tatil türü. bir yurtdışı eğitim danışmanlık firmasından yardım almak akıllıcadır zira ekstra para almadan size uygun kursu bulur, tüm sıkıcı vize işlemelerini yaparlar. tavsiye: (bkz: http://www.desk-egitim.com/ )
  • hangi dal olduğuna bağlı olarak seçim yapma isteği uyandıran, gidilirse çeşitli ırklardan farklı insanlarla tanışma imkanı sağlayan, imkanı olanın kacırmaması gerektiğini düşündüğüm fırsat.
  • eğitim alınan ülkeyi keyifle gezip tozmanın yanısıra bir diğer faydalı yanı, bir yabancı dili çok iyi seviyede okuma, yazma, anlama ve konuşma yetisine sahip kılmasıdır. yurda döndükten sonra, hedeflenen pozisyonda iş bulmayı ve o işte kısa sürede ilerlemeyi de kolaylaştırır. yurtdışına gidilerek eğitim alınmadan bu seviyeye gelmek imkansız değil belki ama gerçekten çok zor. ama dikkat edilmesi gereken en önemli şey, yurtdışındaki yüzlerce okul arasından hangisinin hem daha etkin hem de makul fiyatlı eğitim verdiğinin iyi araştırılması. birde oraya gidince kalınacak yer sorununun daha burdayken net olarak çözülmesi lazım. herhangi bir aksilikle karşılaşmamak için yurtdışı eğitim danışmanlığı şirketlerinden herhangi birinden destek alınmasını öneririm;

    (bkz: hera yurtdışı egitim danışmanlığı)

    http://www.heraeducation.com/
  • secilen yer neresi olursa olsun edinilen cevrenin uzakdogu ve guney amerika menseili oldugu hadisedir .

    genelde dikkat ettigim kadari ile burada laila , reina , cadde vs takilirken insanlar
    oraya gidince edindikleri cevrenin o ulkede kismen 3. sinif vatandaslar olarak algilanmasindan dolayi
    degisik sozde bir sefillik icinde yasiyorlar .

    birde ingiltere'de 2 fasli , 1 vietnamli , 1 koreli ve 2 guney amerikali ile cevre yapmak degisik bir olay .
    sorsan ingiltere'de egitim aldim ingilizler cok degisik adamlar yeaaa diye de ahkam kesilir .
hesabın var mı? giriş yap