• vizyonsuzluktur.
  • kadere bak, kimler kimlerle

    tanım: imtihan.
  • arkadaşta "but you don't look turkish" tipi varmış.

    kardeş belki gerçekten italyansındır. kan çekmiştir. belki anneciğin baban diye bildiğin adamı bir italyan aygırıyla aldatmıştır. müge anlı'yı otur iki saat izle, "olmaz" demezsin.

    (bkz: dna testi)
  • bunlar şey değil mi ya? sözlükte türk kızı kezbandır kıllıdır sümüklüdür diye atıp tutan, sonra yurtdışına çıkınca "üff yavrum be" diye sokakta salyalarını akıtırken en beğendiği birine yanaşıp sarkıntılık ederken türk olduğunu öğrenip moraran tipler?

    italya'da yaşadığım dönemde de, ispanya'da ve fransa'da bulunduğum dönemlerde de hiç sektirmeden bunların numunelerine rastladım. onu geçtim, 1 haftacık kaldığım ukrayna'da bile kız kardeşimle masada otururken bile denk geldik bir çiftiyle. ukrayna yahu, hiç mi ayırt edemediniz "ehuehu siz türk müydünüz yauu"... uzun süredir türkiye'de değilim ama değiştiklerini sanmıyorum. bunlar kendi mahallelerinin ezik ve pasif pisicikleri yurtdışında kendini kaplan sanıyor ya, komikler.

    çok ses etmeyin hemcinslerim. pist deyin giderler.
  • kabuksuz olduğunu görene kadardır bu kandırma. iş, görme faslına gelince zaten olan olmuştur. yürü be!..
  • yalancıyı öpmüyorlar öyle de avantajlı bir durum var.
  • çok büyük ihtimal ortadoğululuğu sebebiyle italyan kaldıramayan bir zavallının sahtekarlığıyla övündüğü eylem.

    edit: yazara azıcık stalk yaptım, acilen sevişmesi lazım. zira halüsinasyonlar görmeye başlamış, hayali alman, boşnak, sırp ve türklerle sevişiyor.
  • malta'lı kızı italyanım diye kandıran ve tek kelime italyanca bilmeyen türk erkeğinin eyleminden daha az ahmakça kabul edilecek eylem. malta'lı kızın gerçeği idrak etmesi 45 sn. sürmüştür.
  • ağzını açtığında türk aksanın ortaya çıkar canım kardeşim. yemezler pek yani.
  • benim de aklıma benzer bir anı geldi bu başlığı okuyunca.

    yıllar önce beyoğlu'nda asmalı mescit'te sokak partilerinin yapıldığı, taksim'in oluk oluk avrupalı turistten geçilmediği, üniversitelerde her bölümde bir sürü erasmus öğrencisinin olduğu, yine taksim gibi semtlerde erasmus öğrencilerinin kaldığı birçok hostel falan bulunan, naif eğlenceli yıllardı.

    neyse asmalı'da sokakta bir gece yarısı öyle ufak çapta bir partideyiz birkaç arkadaş. ellerde biralar falan. ortamın yarısı falan erasmuslu avrupalı öğrenci hemen hemen. öyle sokakta müziğin ritmiyle sallanırken türk bir hanım kız geldi beni dansa kaldırdı. ingilizce bir şeyler söylüyor ama gürültüden falan anlamıyorum dediklerini ama bozuntuya da vermiyorum. mevzuyu çözdüm kız beni yabancı sandı yürüyor bana. neyse kızla dans ederken sigara çıkarttı koydu dudaklarının arasına, bana da işaret çakıyor çakmağın var mı diye. elimi cebime attım, üzerinde türk bayrağı olan çakmak geldi elime. nerden gelmiş bilmiyorum bile yani. sonra kız çakmağı görünce sen türk müsün dedi, sigarasını da yakmış bulundum bu arada. evet dedim kız dans ederek usul usul uzaklaştı yanımdan.

    bu da böyle bir anımdı, paylaşmak istedim.
hesabın var mı? giriş yap