*

  • valla arkadaşlar; temel insan hakları, ırkçılık, gelir-gider durumu, elektrik-su faturası, nepotizm falan pek buraya uğramıyor. yaklaşık bir yıldır güney kore' de ingilizce öğretmenliği yapmaktayım, tek derdim götümün temizliği. onu da şu bidet'i alarak çözdüm.
    http://item2.gmarket.co.kr/…spx?goodscode=150813347

    çok mutluyum lan. her sıçış sonrası duş almaktan anam ağlamıştı.
    şimdi en büyük derdim çözüldü.
    yaşasın taharet musluğu!

    ulan durun editi: beyler yeter, mesaj kutumun ırzına geçtiniz. e-bay' e girin ve 'bidet' yazın, aradığınızı buluyorsunuz. daha da kıça masajlısını falan ararsanız benim linke göz atın. ahahahhahss. ulan ne güldüm yaa. yurtdışında yaşayan türkler olarak derdimiz harbiden büyükmüş. hepinizi seviyorum :)
  • mukemmel bir kebabci ve donerci bulamamak ve hasret.
  • türkiye'de gurbetçi, yurtdışında yabancı olmaları.

    (bkz: aidiyet)
  • almanya'dakiler için konuşursak aşırı cahil olmaları. avrupa'nın orta yerinde bu kadar cahil kalabilmek büyük başarı.
  • unutmaları...
  • devamli market alisverisi ve araba fiyatlari kiyaslamasi yapmalari. yok mu olum baska bir sey?
  • zeytin

    ne amerika'da ne baska yerde dogru duzgun bir zeytin bulamadim. hep bi acayip tadi olan ispanyol zeytinleri var. bedava olsa yenmez namussuzlar. marmara birlik veya digerleri sesimizi duysun, zeytin yollasinlar saga sola. hem dolar getirir.

    not: abd'de sadece buyuk eyaletlerde marmara birlik bulunur. kazakistan'da nacar kaldik.

    edit: yardimci olan butun zeytinseverlere tesekkuru bir borc bilirim.
  • iki kere yazip sildim. kalp kirmak istemiyorum cunku yeteri kadar dalga gectim bu sitede. ancak sunlari soylemeden edemeyecegim. madem oyle kendi ulkende kalsaydin arkadasim. cok mu zordu? gotunu yikamayi cok istiyorduysan ulkende kalip gonul ferahligiyla gotunu yikayabilirdin bence.

    yasadiginiz ulkeye entegre olamayacaksaniz gitmeyin arkadaslar. kimse sizi silah zoruyla baska ulkeye gondermiyor. atiyorum diplomat olsaniz, mecburi bir atamayla afganistan’da gorev yapmaya baslasaniz anlarim. keyfi sebeplerle daha iyi bir yasam elde etmek icin gidiyorsaniz o ulkeye ayak uydurmayi deneyin. kendinizle birlikte yasantinizi da o ulkeye tasirsaniz baska bir ulkede yasamak size hicbir getiri saglamaz. ayni benim kuzenim gibi. kiz abd’de turk hayati yasiyor. sokayim oyle yasama.

    gelen mesaj yagmurundan sonra zoraki edit: illa kalbinizi kirdiracaksiniz degil mi? illa ki zorla kufrettireceksiniz kendinize. millet mesaj yagmuruna tuttu gotumuz boklu mu gezelim diye. yok doktorlar onermis kulottaki bok izinden kurtulmak icin bidet kullanin, yok avrupalilar gibi gotumuz boklu mu gezelim, yok gotumuzu yikamayalim mi? vs. ulan kim size dedi gotunuzu yikamayin diye? ne sikim alip kullanirsan kullan evinde. kim senin gotunu yikamana karisiyor? oldu olacak zeytinleri de alin birer birer gotunuze sokun, gotunuzu yikadiktan sonra daha da rahatladir serin serin. beyinsiz misiniz siz arkadaslar? gelen bazi mesajlar o kadar sacma ki cevap bile vermedim. nezaketen peki, tamam filan dedim. birakin allah askina ya. gotunuzu yikamaya bayiliyorsunuz da o ellerinizdeki, tirnak aralarinizdaki boku da yikiyor musunuz?! 3-5 gunde bir banyo yapan turk milletinden temizlik beklemiyorum ben. gidin, ne bokunuz varsa yikayin. hatta gidin got yikama makinesi isine girin. bu da benden amme hizmeti.
  • yasadigi ülkeye uyum saglamamalari. yabanci ülkede türkiyedeki gibi yasayacaksan ne bokuma yurtdisindasin demek istedigim baslik.
hesabın var mı? giriş yap