• sırma saçlı kel şov peşinde dolanmayıp görevini yapıyor olsa haber daha buraya düşmeden emniyete alınacak kişinin çağrısıdır. ülkenin dingo'nun ahırına döndüğünü kanıtlar.

    ayrıca hep söylerim bu kargo şirketlerinin veritabanları kişiler için güvenlik açığıdır. çalışanlar zaten bilinçsiz. birinin yayınlamasına gerek yok isteyince söylecek hale gelmişler.
    [entry'nin bundan sonraki kısmı mesajla gelen haklı talepler üzerine silinmiştir.]

    özetle bu veritabanı işine bir çare bulunması lazım. adres kodu tanımlayıp sadece dağıtıma çıkan elemana mı verirler adresi, barkod sistemine mi geçerler bilmem.

    her şubede 5 kişi çalıştığını ve her firmadan kargo aldığınızı düşünün:
    yurtiçi kargo 900 şube, aras kargo 900 şube, 800 şube, 800 şube toplamda 17.000 kişi size kargo gönderilen adresleri, telefon numaralarınızı görebiliyor demektir...

    yurtiçi kargo'nun şu açıklaması yalandır. sık sık kargo gönderenler ne dediğimi biliyorlar. sadece alıcı ismi sorup "falanca adres mi?" diye teyit ettiklerine şahit olmuşsunuzdur...
  • o kadının önce o çalışana sonra firmaya sağlam bir dava açması gereken olaydır.
  • böyle tipler aranızda, kimi öğretmen kimi polis, kimi de kargo çalışanı. cezaevinden çıkmaması gereken bir orospu çocuğunun yaptığı çağrıdır. gelsin, benim evimi de bulsun dediğimdir.
  • türkiye'nin eğitimsiz ve çomar tayfası ülkeyi adım adım çöküşe götürüyor.türk halkı cehaletten kırılıyor.cahil insan üzerinde ne hukuk ne yerleşik sistem etkisini gösterebiliyor.hukuk her geçen gün yara almaya devam ettikçe bu gibi cahil tipler güzelim ülkemizi vahşi kabilelere çevirmeye devam ediyor.

    bu işin sonu türk'lerin anadolu'da final yapmasıdır.
  • yurtiçi kargonun adres ve kimlik bilgilerini kaydettiği yetmiyor, bütün çalışanları kafasına göre canı isteyince o bilgilere ulaşabiliyor ama kimse bunun üzerinde durmuyor mu? bu nasıl iş lan?
    siz nasıl bu kadar rahatsınız?
  • polisin müdahalesi konusunda polis mi maske takmayan kadın mı haklı diye hiç olayı incelemedim ama o kadar saçma sapan bir ülke olduk ki insanların bir kısmı polisin her yaptığına takım tutar gibi taraf oluyor bir kısmıda polis ezeli rakibi gibi her yaptığına karşı çıkıyor. olayı adli merciler inceleyip doğru ve tarafsız olarak açığa kavuştursalar hiç böyle bir sorun olmayacak. zaten asıl sorunumuzda devletin güvenilir tek bir kurumunun bile kalmamış olması galiba
  • bu ne rezalettir?

    şerefsiz itlere bak. polisi öyle bir savunuyorlar ki polis sülalesini öpse, polisimdir yapar diyecek biatçılar.

    bu iti hiçbir firma almamalı. eğer bu kargo kovmazsa kendisi ile çalışan firmadan bile alışveriş yapmam.

    gerçi tüm bilgilerimizi sıradan çalışana bile açan firmadan daha bir şey söylemem zaten.
  • (bkz: kvkk) kapsamında hem bu çalışanın hem de firmanın ciddi ceza almasını gerektiren durumdur. tabi süreç nasıl işleyecek bilemiyorum.

    edit:aşağıda bir arkadaşımız detaylı açıklamış sağolsun
  • yurtiçi kargoya tazminat, bu orul orul o. çocuğuna kvkkdan sağlam bir dava açılmalı. kadının önceki olayda haksız olduğunu düşünsem de bu şekilde bir ifşa ve tehdit hareketi için manyak olmak lazım.
  • adalet simstemin ne derece çökmüş oldugunun en büyük kaniti. davalardan, karakola sikayetten, savciliktan herhangi bir sonuc alinamayacagini bilen bir adet dallamanin burdan aldigi ozguvenle kendince güç gosterisi yaptığı korkunç eylem. yaptirimin olmadigi yerde korku da olmaz.
hesabın var mı? giriş yap