• ankaragücü'nün bu sezon başında altınordu takımından transfer ettiği ve yeni takımında 61 numaralı forma giyen 1989 of doğumlu defans oyuncusu..
  • hataysporun başarılı defans oyuncusu. 55 numero ile boy gösteriyor
  • hatayspor'un en önemli defans oyuncusu. attığı kritik gollerle tanınıyor. kendi kalesine attigi kritik goller de olmuştu geçen sene. süper lige çıkarsak emeği çok büyük olacak. devamlılığı olan çok iyi bir isim.
  • nazillide oynadığından beri takip ediyorum.ankaragücü süper lige çıktığı zaman süper ligde oynamayı hakediyordu zaten, biraz geç süper lig topçusu oldu.bu sezon süper ligde iyi işler yapacağını düşünüyorum.başakşehire karşı ilk süper lig maçında sağlam bir görüntü verdi.
  • hafta içinde amcasını covid yüzünden kaybettiğini açıklayan oyuncu. cenazesine de gidememiş haliyle. başın sağolsun be yusuf kardeş.
  • türk futbolunun kitap okuyan ender futbolcularından olan 14 ekim 1989 trabzon doğumlu topçu.

    yusuf kardeşimiz kitap okuyor iyi güzel de yalnız bir fark var. maalesef okuduğunu anlamıyor.*

    bir bakıyorsunuz sabahattin ali paylaşımı yapıyor, bir bakıyorsunuz yine sosyalist vb. olan bir başka yazarın kitabını paylaşıyor ama ertesi gün yine milliyetçi muhafazakar kimliğine dönüp elinde tespihle vatan kurtaran tiplere dönüyor.*

    her şeye rağmen severim kendisini. iyi de futbolcudur. hatta süper lig çıkışlı olmayan stoperler arasında oynadığı lig olan tff 1. lig'in en iyi stoperi kendisidir diyebilirim.

    iyi de bir kariyere sahiptir. ankaragücü takımıyla 2, hatayspor ile de 1 defa olmak üzere toplamda 3 defa şampiyonluk yaşayıp süper lig'e yükselme başarısı göstermiştir. bu sezonda da harika bir performans sergileyip 35 maçta 6 gol 3 asist istatistikleri yakalayıp tekrardan süper lig'de boy gösterme fırsatı elde etmiştir.

    tebrikler ve başarılar yusuf abdioğlu. ha bu arada okuduklarından da bir şeyler kapmaya çalış lütfen.*
  • 2022-23 sezonu için samsunspor ile anlaşmak üzere olan futbolcu.
hesabın var mı? giriş yap