• hangisi hangisi kabilinden bir karşılaştırma..demet özdemir parantezine alınabilen abiler toplamı..can sıkıntısı versusu.

    not: ben de isterdim rainer maria ile friedrich wilhelm karşılaştırması olsun ama imkanımız bu.. (bu da pantolon paçası gibi kıvırma payı olsun..)
  • büyük bir aydınlanma yaşamamı sağlamış karşılaştırma.
    dün gece hanım 309 isimli diziyi izliyordu,ben de arada bir diziye bakıyordum. bi eleman çıktı bi ara duş sonrası havlulu mavlulu, baklavalar adonisler tricepsler bicepsler falan. elemandaki tip yusuf çim. oha dedim resmen yusuf çim'in çakmasını diziye katmışlar, çünkü adamda ne oyunculuk var ne de özgün bi tip. hatta çirkin bi erkek.
    şimdi karşılaştırmayı görünce kimmiş bu furkan dedim. e işte dünkü eleman imiş. bir adet orijinal bir adet de çakma ürünün karşılaştırması olabilir.
  • ikisi de aynı yarışmayı kazanmış, benzer dizilerde demet özdemir'e eşlik etmiş aşağı yukarı benzer özelliklerde kişiler. yusuf çim daha sempatik görünüşlüyken furkan palalı daha fazla dizide oynamış ve nispeten biraz daha tecrübeli oyuncu olmuş.
hesabın var mı? giriş yap