• 'yok yok ölmeseydi de aşırı radyasyon sonucu mutasyona mağruz kalıp süper yetenekli bir sol beke dönüşseydi de bize böyle çirkin beddualar ettirmeseydi' diye devam edebilecek isyanlar bütünü.
  • kaynak

    fatih altaylı bütün insanlık tarihi boyunca yapılmış en büyük katliamlardan birisine atıfta bulunarak kurduğu bu "şerefsizce" cümle için derhal özür dilemeli...

    bu cümlenin merih demiral gibi bir oyuncuya (veya herhangi bir türk oyuncuya) italyan bir gazetecinin ( veya herhangi yabancı bir gazetecinin) keşke çanakkale'de ölseydi demesinden farkı nedir?

    insanların yumuşak karınları ile uğraşmayı ne kadar çok seviyoruz biz böyle millet olarak...

    fatih altaylı adam olsa bir ulusun en büyük acılarından birisine atıfta bulunarak keşke orda ölseydi demez yabancı bir futbolcu için...

    keşke baban seni dışarı boşalsaydı fatih altaylı...

    (bkz: empati)
  • bir futbolcu kötü oynayabilir. belhanda gibi vurdumduymaz umursamaz biri bile olabilir. ya bir kulübe satarsın ya da sözleşmesini fesih edersin yollarsın olur biter. bu ne lan keşke ölseydi. bu ülkede şu aptal fanatikliğin bir sınırı yok mu gerçekten.
  • 'herifi inter keşfettiğinde neydi, interde oynarken neydi, bize geldiğinde neydi, bizde oynadıktan sonra noldu diyen' yok, kaburgaları kırıldı kırık kaburga ciğerini delip patlattı sahada ciğeri söndü sonrasında ameliyat, ameliyattan sonra 2-3 ay hastanede stereoid, 6 ay antrenman 6 ay da sezonun başlayıp ligin-kadronun oturması derken denizli horozundan muhtarın eşşeğine dönmüş adam yok 'bomba düşseydi de ölseydi de bilmemne...' geç bunları 'alo fatihciğim' geç bunları.
  • keşke de annen babana o gecede olmaz başım ağrıyor diyeydi
  • laf söyledi bal kabağı. niye hiroşima değil bir de?
  • bir futbol uğruna kırılan kalp, dünyada başka hiçbir şey için kırılmamıştır. farkında değil ama aslında söylediği laf, çok büyük insanlık suçu ve dramını yaşamış halktan birinin aynı şeyi yaşamaya layık görmektir.

    kesinlikle ikisi mukayese edilemez ama bu, nagatomo'nun bir japon kanalında fatih altaylı'nın arkasından "keşke 99 istanbul depreminde bir köprü altında cesedi ezilip gitseydi de şu şu haberi yapmasaydı" demesine benzer.

    biraz empati yapsa anlayacak ama sokak serserisi tipli adamlarda ne empati gezer ne de insanlığa bir fayda. böyle atıp tutunca "ben oldum" diye ortalarda fosseptik ağızlarıyla konuşur sadece. yazık ülkeme ki böyle gazeteci bozuntularına kaldık.
  • tam, katiksiz bir oc soylemi.

    bu ülkede neden bu kadar bos beles, ahlaksiz oclari yasiyor, nereden türüyor bunlar?
    dünya tarihinde cok aci bir olay icin yasandigi ülkenin vatandasina nasil böyle bir söylemde bulunmayi aklindan gecirebilirsin?! senin gibi alcak bir oc galatasarayli olsa ne, besiktasli olsa ne fenerbahceli olsa ne! insan olamamissin pis mahlukat.
  • bu adam gerçekten gerizekalı
hesabın var mı? giriş yap