• inanılmaz bir şekilde ve yaz-kış demeden benim de başımın belası olan bir sorun. doğru dürüst bir tedavisi hatta tanısı bile yok sanırım bu hastalığın. kesin çözüm olarak klipsli ets ameliyatı var bildiğim kadarıyla ve o da pek tatmin edici bir ameliyat gibi görünmüyor.
  • yaşamaktan nefret ettiren bir şeydir. bu konudan muzdarip olup çözüme kavuşturan yazar arkadaşlar varsa veya bu konuda yardımcı olabilecek bir hekim lütfen yeşillendirebilir mi çünkü gerçekten böyle yaşamaktan bıktım.
  • kafayı yiyeceğim. sosyal hayat sıfır ne yaz ne kış. bir insanın komple kafası boynu yüzü terler mi. hadi sporda normal insanlardan fazla terlemeyi anlarım ısınıyorsun ama iki dk yürüyünce yaz kış ter boşalması nedir. aslında tüm vücudum terliyor ama yüzüm ve boynum o kadar çok ki diğer yerler normal kalıyor. bunun çözümü yok mu ey ahali. botoks düşünmüştüm ama sonra ucuz malzeme gibi haberler dönüyordu piyasada milletin göz kapağı düşmüştü. güvenemedim. sprey aldım o da bir şeye yaramadı. bir rulo tuvalet kağıdıyla dolaşıyorum. otobüse geç kalınca koşamıyorum sonrakini bekliyorum çünkü koşsam otobüse girdiğim anda ısı değişiminden şarıl şarıl yüzüm terleyecek.. arkadaşlarla yürüyüş yapmak istemiyorum herkesin yüzü kupkuruyken ben mahmut tuncer gibiyim. hayat gerçekten çok zor. merak ediyorum bu genetik bir hastalık. tam olarak ne işimize yarıyordu da taa atalardan kaldı mk. saunabaşı falan mıydı dedelerim. bir spor yaptım alnımdan akan terleri görseniz dersiniz amma çalışmış halbuki 20 kilo falan squat yapiyorum. niye tıp bu konuya çare bulmuyor. yaşam kalitem yerlerde.
hesabın var mı? giriş yap