• 8 temmuz 1993 doğumlu olan basketbolcu. kendisi 208 boyunda. geçtiğimiz sene notre dame'dan mezun olduktan sonra draft edilmemiş, yaz ligi'nde lakers forması giymiş. ncaa kariyerine bakarsak, aldığı süreye göre fena ortalamaları yok ki son yılını double-double ortalamalarıyla tamamlamış.

    muratbey uşak ın yeni amerikalı transferi oldu, bakalım ligimizde neler yapacak.
  • uşak böyle uzunları nereden buluyor bilmiyorum. khem birch'den sonra bu arkadaşı kolejden sonra iyi kapatmışlar. gerçekten scoutingleri takdire şayan. izlediğim kadarıyla içeriye iyi devrilen, iyi ribaunt alan, serbest atışları yüzdeli atan bir uzun. atletizmi de fena değil. biraz mental olgunlukla birlikte savunmada pozisyon bilgisi edinirse avrupa'da üst düzeyde iş yapabilecek bir kumaşı var. ponitka ile beraber seneye kadromuzda görürsem hayır demezdim.
  • bu sezon ligde şimdiye kadar 12 sayı, 8 ribaund ortalamasi tutturmuş durumda. obradovic kendisini takibe almış. khem birch'den sonra uşak'tan bir uzun daha almak isteyen olympiakos da ciddi ciddi ilgileniyormuş kendisiyle.
  • panathinaikos bc'ye giden uzun. uşak böyle oyuncuları menajerler yardımıyla bulup pişirip yolluyor, hem menajer hem uşak kazanıyor, win-win yani durum. ben zaten euroleague seviyesine atlamasını bekliyordum da bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim.
  • ilk profesyonel oyunculuk kariyerini uşak sportif ile sözleşme imzalayarak kazandı. uşak'ta birgün antremana çıkmayınca ülkesine döndüğü anlaşıldı. 1. pivot olarak guven vermeyecek, birebirde karşısındaki oyuncu kendisinden güçlü olduğunda hem oyundan kopan hemde takımına sportmenlik dışı faullerle maçı kaybettiren oyuncu. mental olarak a sınıfı kulüplerde oynayacak oyuncu değil. lakers da yaz liginde oynayıp kendini ispat edemediği için röportajlarında nba de varolmak için avrupa'da elinden geleni yapacağını söylüyor ancak fevri davranışlarla bu çok zor. uşak'ta ozan bulkaz auguste'ye avrupa kapısını açtı ancak o ligin bitmesini beklemeden şehirden kaçtı.
  • eşiyle şu an sohbet ettiğim basketbolcu.
  • kötü serbest atış atan oyuncu, kötü atabilir ama en azından çizgiye gidince 1/2 falan olur. bu arkadaş eğer birinci serbest atışı kaçırırsa ikinciyi kaçırma ihtimali %90 falan. 23 ekim 2019 buducnost maçında normal sürenin son dakikasında arka arkaya dört tane serbest atış kaçırarak, avrupa kupalarında belki de bir ilki başardı. bu kadar ciddi bir maçta bir adam arka arkaya dört serbest atış kaçırabilir mi? kurgu olsa inanmayız. neyse ki galatasaray bu maçı kazandı. bir de üçlük pozisyonundaki oyuncuya faul yapmıştı.
  • 2020/21 için yeniden (bkz: panathinaikos bc) ye transfer olan basketbolcu.
  • 2022/23 sezonunda (bkz: frutti extra bursaspor) a transfer olan basketbolcu, böylece altı yılda altıncı imzasını attı, amerika, haiti ve yunan pasaportlarına sahip.
  • geçen sene rakibimiz olarak izlerken keşke bizde oynasa dediğim atletik uzun. bu sene bize geldi fakat aq oynayacağı oyunu. malın önde gideni bu ya.
hesabın var mı? giriş yap