• etken maddesi ketotifen'dir. alternatif olarak netildex kullanılabilir.
  • benim oğlana hiç uyku yapmıyor ben bir tane alsam kafayı kaldıramıyorum yastıktan
  • bebeklerde kullanildiginda oksurugu sak diye kesen ama uykusuzlk yapan ilac.
  • göz damlasını 3-4 aydır kullanmama rağmen bi boka yaramayan ilaç. hayır doktora da söylüyorum bir faydası yok diye ama yine yazıyor.
  • ileri derecede alerjik bünyelere bile etki gösteren kuvvetli ilaç.çocuklara şurup olarak alerji boyutu ileri ise hap olarak verilir,göz damlası gerçekten işe yarar 10 dakika içinde etkisini gösterir fakat ilk damlatıldığında yanma ve sulanma yapar.
  • alerjik bünyeler için vazgeçilmez sanırım. en azından benim için öyle. durumuma göre 1mg'nı yarım doz ve 2mg'nı direk olarak kullanıyorum. verdiği uyuşukluk ve uyku çok kötü bir yan etki ama bazen alerjili halde iken hayat daha yaşanılmaz hale gelebiliyor.

    alternatif olarak (bkz: levmont) kullanılabilir.
  • "ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi" ne demek anlayamıyorsanız ya da olabilecek en düz şekilde anlamak istiyorsanız deneyimlemeniz gereken şey budur. uyandıkça bunun tabletini içerek muhtemelen sonsuza kadar uyumak mümkün. öyle ki alerjiyi çeksem bundan daha iyi diye düşünüyorum bazen.

    yılların içinden canım editi: arada bir mesaj falan geliyor benzer şikayetlerle. benim için bunun çözümü aerius oldu. hem zaditen'deki yan etkileri yapmıyor hem de işe yarıyor. benzer durumda olanlar için not düşmüş olayım. tabii bu bir ilaç, öyle bakkaldan gofret alır gibi almayın bir doktora danışın belki kullanmanız riskli falandır bilemem.
  • 6 yıldır senenin belirli bölümlerinde 2mg'lık sro tabletini kullanmak zorunda kaldığım antihistaminik sınıfı ilaç. saman nezlesinden alerjik astıma doğru usulca yol alan zavallı bedenler için birebir. fakat her alerji ilacı gibi yalnızca semptomatik tedavi için kullanılıyor. ilacın en kötü yanı gündüz alımlarında yarattığı uyku,uyuşukluk hissiyatı. bundan dolayı gece yatmadan hemen önce alınmasında ciddi fayda var. gündüz alınması durumunda gün içi performansınızı bir hayli azaltacaktır kendileri.

    ilacı herhangi bir kaşıntı, döküntü için değil de alerjik astımın önüne geçebilme amacıyla kullananlar için bir diğer seçenek (bkz: levmont)
  • yalnızca alındıktan sonraki birkaç saati değil, tüm günü etkileyen şekilde uyku veren ilaç.

    gece yatarken alıyorum;
    sabah zor kalkıyorum. işe gidene kadar yolda uyuyorum. işte her boş vaktimde uyumaya çalışıyorum. akşam eve dönerken uyuyorum. gece uykusu için 11'i zor ediyorum. ve ertesi gün yine..

    çok nadir kafama göre ilaç bırakırım. bunu 2 ayın sonunda bıraktım artık. doktordan yeni bir ilaç isteyeceğim, bakalım.
  • kullandığım alerji hapıdır. genelde bahar aylarında kullanırım ancak ne olduysa 10 gündür burnum şişiyor alerjiden dolayı ve nefes alamıyorum.

    bu ilacı akşam 9 gibi aldığımda 1 saat içerisinde 10 tane bira içmiş gibi sarhoş oluyorum ve kendimi yatağa sürünerek götürüyorum. sabah direkt uyanan birisiyimdir ancak bu ilaç beni bütün gün uyuyormuş gibi yapıyor. uykusuzluktan ölmek üzereyim şu anda
hesabın var mı? giriş yap