• öğrencilerine gerçekten bildiği her şeyi öğretmeye çalışan , iktisat fakültesinde gördüğüm öğrencisi için çırpınan ender hocalardan.
  • sürekli gülen, interaktif ders anlatan ve siz fark etmeden kafanıza bir sürü bilgi sokan ama ona rağmen direnip 'yok ben almıyım' derseniz size hayatta başarılar dileyen, görüşünüze katılmasa bile sonuna kadar onu savunmanıza izin veren, öğrenci ruhundan anlayan bir akademisyendir. allahın tipoşları, zuhh artık ve hayatta başarılar dilerim onun favori sözleridir.
  • bu donem kendisiyle ilk tanistigimda sanirim ilk defa bir derse keyifle gelecegim dedigim, hayattaki durusu ve cizgisi belli olan ve en onemlisi dusunduklerini korkmadan soyleyebilen turune az rastlanir hocalardan biri.
  • beni düşüncelerimde yanıltmamış mükemmel insan. önceden sadece hocamdı, şimdiyse hem hocam hem dert ortağım hem de dostum. insan onu tanıdıkça anlıyor içinde hayata dair ne kadar çok şey biriktirdiğini. bundan sonra kendisinin öğrencisi olacaklara tavsiyem, size ilk dersinde ne söylemişse emin olun ki doğrudur. 'siz benden vazgeçmediğiniz sürece ben asla sizden vazgeçmem, vazgeçemem!' demişti, öyle de yaptı. çok ama çok severim ben kendisini, onun da beni çok sevdiğini bilirim.
  • ders esnasında, ders dışında herhangi bir şeyle uğraşılmasına asla izin vermeyen güler yüzlü, cesur hocamız. iktisat fakültesi'nin en değerli hocalarından biridir. değeri, öğrencisine olan ilgisindedir. burnu havada olmayan, her sorumuza samimiyetle ilgi gösteren hocamız, ezberci eğitim sistemi mücadele etmektedir. dönem boyunca bunu rahatlıkla anlayabiliyoruz.
  • ılk derste bize, aslında birer mal olduğumuzu öğreten hoca :)
  • kendisini cevap veremeyeceği bir ortamda eleştirmenin o naif karakteri ve gülen yüzü karşısında ona yapılan bir haksızlık oldugunu düşünüyorum. hoş sınıfta da görüşünü ifade edenlerle güzel bir şekilde tartışmaya girmesiyle ve tatlı dille savını anlatmasıyla ve gördüğüm kadarıyla her seferinde ikna etmesiyle meşhurdur kendisi. istanbul üniversitesi iktisat fakültesinde bok atılacak en son hocalardan biridir kısaca. eleştirmek için eleştirmemek gerek bazen. bir şey diyorsa oturup konuşmak gerek, doğrusuyla yanlışıyla. yeri burası değil.

    ilave olarak kendisinin öğrencilerine mezun olduktan sonra bile canhıraş bir şekilde bir şeyler katmasına ve kilometrelerce öteden yardım etmek için çırpınmasını bizatihi gördükten sonra helallik istemek bir kez daha farz oldu. tekrardan her şey için teşekkürler hocam. evet sizinile son sınıfta tanışmak büyük bir şansızlıktı.
  • dersi interaktif işleyerek, işleri ezberden ziyade pratiğe döken ender hocalardan. kendisinden yüksek lisans dersi almaktayım ve enerjisi, samimiyeti, idealistliği gerçekten örnek teşkil edecek derecede meslektaşlarına göre. şartlar her ne olursa olsun bildiği doğruyu savunmaktan çekinmeyen her insan gözümde saygıyı hak eder, zira kendisi de kısa sürede o insanlardan biri olmayı başardı.
    ayrıca anlattığı her konuyu yer yer bilal'e anlatır gibi anlatarak her öğrencinin konuyu kavramasında ısrar ederek amacının gerçekten öğrencilere bir şeyler katmak olduğunu belli ediyor. ısrarla bir şey kapmak istemeyen kişilere ise "hayatta başarılar diliyor." *
  • her hafta farkli odevler verip bunlar yetmezmis gibi 2 ay icerisinde yapilmasini istedigi dergi, anket, youtube videosu*, makale, kitap gibi odevlerle ogrencilerinin okuldaki son donemlerini rezil etmeye bayilan, istanbul universitesi iktisat fakultesi hocasi.

    ders anlatisina, prensiplerine bir sey diyemem, bence ulkede dersini bu kadar guzel anlatan ender hocalardan, ancak odevleri gereksiz sekilde abarttigi kanisindayim.
  • verdiği ödevlerle, sorumluluklarla başımızdaki saçları ağartsa da çok esaslı kadındır. derste not tutulmasına, ezberci eğitime tamamen karşıdır. meslektaşlarına göre ders anlatışı ve dersini işleyişi açısından 3 gömlek üsttedir. şu dersi 2. ya da 3. sınıfta almış olsak gerçekten okulu bir nebze sevmeme sebep olabilirdi. en azından bişeyler öğrenip mezun oluyoruz, bununla teselli ediyorum kendimi. ama hocam siz yine de şu haftalık ödevleri biraz azaltın*
hesabın var mı? giriş yap