• resmi internet sitesi için (bkz: http://www.zahideyetis.com/)
  • flash tv 'de iftar vakti programini yapmakta olan guzel sunucu.
    (bkz: http://www.fotokritik.com/1179286)
    (bkz: http://www.fotokritik.com/1180118)
  • doktorum programının doktor olmadığı saçma açıklamalarından belli olan sunucusu. şimdi önemli bir konu konuşuluyor, hakkaten ciddi bir problem; herkes doktor zaten sanırım ondan başka, bilimsel açıklamaların biri gidiyor biri geliyor, sunumlar yapılıyor, uyarılardı şuydu buydu. bu hamfendi bunca hengamenin içine dalıp, "hiçbir şey önemli değil, kafanıza takmayın, ben en çok yaşlılarla konuşmayı seviyorum. bana bir tanesi dedi ki, şimdiki aklım olsa, o yıllarda hiçbir şeye bu kadar üzülmezdim dedi. şurası (kafasını gösteriyor) rahat olsun yeter." tarzı bir şeyler söylüyor. hadi bu neyse;

    bir de başka bir gün diabet konuşuluyor, canlı yayında kendisinin kan şekerini ölçüyor bir tane doktor. bu kadar ciddi bir hastalık konusunda bir şey bilmediği o kadar belli ki...şekerini ölçebilmek için parmağına ölçme aletinden iğne batırılıyor. kan, test stripe yerleştirilecek . bu ne desin? "bakın gerçekten hiç acımıyor, hiçbir şey hissetmedim ben. çok rahatça kan şekerinizi ölçebilirsiniz. hiç korkmayın!" sen biliyor musun, şeker hastalarının derdi nedir? o parmaklara günde 3-4 defa iğne batırılırsa yıllar sonra delik deşik olur o parmaklar. onun verdiği huzursuzluğun, psikolojinin farkında mısın?hasta da biliyor elbet o küçücük iğnenin canlarını yakmadığını.. ayrıca sen biliyor musun o test stripler ne kadar? devletin ondan 3 ayda iki kutu verdiğini biliyor musun? 3 ayda tam iki kutu. neyine yetsin hastanın?bir de kalkmış günde 3-4 defa ölçün diyor. onların paketi 50 lira olmuş haberin var mı? saçma saçma açıklamalar yapacağına devlete seslen! de ki, daha fazla verilsin onlardan hastalara, daha ucuza verilsin.

    yine aynı gün, şeker hastalığı için "ayak sağlığınıza dikkat edin, ayak sağlığı uzmanına danışın." diyor yanında konuk ettiği ayak uzmanıyla. sizin hiç mi haberiniz yok hastanelerden? adamın suratına bile bakmıyor o doktor denenler. kaldı ki ayağına baksın. gitmiş bir de öyle bir konu konuşulurken koskoca topluklu ayakkabı giymiş, gösteriyor. sen dikkat et, örnek olsana. sunucusun anladık da, sağlıktan bahsediyorsun, inandırıcı ol azcık. süslenmiş, püslenmiş, herşeye kafasını sallıyor. çok sinirlendiriyosun beni. bari kalk da mailleri sen oku, doktorlar açıklama yaparken. kaç kişi cevap bekliyor sizden!
  • esra ceyhan'ı mumla aratıyor. sabiha paktuna keskin'i dinleyelim bize beyin matematiğinden bahsetsin istiyoruz ama zahide yetiş sinir bırakmıyor insanda. yıpranıyorum yemin ederim. kanal d esra ceyhan'ı geri alsın doktorum'a sunucu yapsın lütfen.
  • bugunki doktorum programında diger sunucuyu kastederek "normalde bu gosterir ama onda gögüs olmadıgı icin ben gostereyim" deyip, tüm studyodaki bayanlari da aynısını yapmaya davet edip bir güzel meme muayenesi yapmiştir kendine.

    tabi haliyle kocaman bir studyonun icinde bir eli basının arkasında, diger eliyle de memesini yoklayan hanım teyzelerimiz pek bi komik goruntu olusturdular. basarilarinin devamini dileriz. amin.

    (edit: imla)
  • doktorum da ne zaman sesini duysam irkiliyorum resmen, o en az bes catalli, nodullu ses benim dengemi bozuyor, bir de bagiriyor ustelik.. gercekten rahatsiz edici bir konsma sesi var, ozgu namal gibi.. ve duzelmez.
  • bir çeşit sevgi tomurcuğu. herkese karşı pek bir tatlı dilli maşallah. doktorların toplumda yaratttığı asabi, antipatik tavrı kapatmak için mi orda, nedir o programdaki fonksiyonu çözemesem de her sabah, bıdır bıdır tatlı diliyle kahvaltıma eşlik eden şahıs.
  • yapmacık belki kabul ama her hareketinde karşısındakini düşünüp empati kuruyormuş hissi yaratacak ve her daim yüzü böyle gülecek bir kadınla evlenmek istiyorum. övdüm mü, yerdim mi ben de anlamadım...
  • sabahleyin bir kaç saat doktorum programını sunmuş, akşam 23'den gece 4'e kadar okan bayulgen'in medya kralı'na katılmış, bir kaç saat sonra da, yani sabah 9'da doktorum programını sunmak için tekrar tv karşısına geçmiş kişi..
    hayır, kendisini takip etmiyorum.. bir kaç gündür odamda tv sürekli açık olduğu için farkettim..
    sanırım bağcılar'da kanal d stüdyosunda bir köşeye kıvrılıp bir kaç saat uyuyarak alıyor uykusunu..
    ya da enerji içeceği mi artık her ne ise, o tip şeylerle kuvvet alıyor.

    eskiden internet tv'yi sunardı..
    sesinin rengi "türk sanat müziği'nin ağır topu sanatçısı" derler ya, onlara benziyor, dumanlı-buğulu bir ses.
  • az önce ahmet marankiye sağlam ayar vermiş kişidir. valla böyle bir ayar beklemiyordum ne yalan söyliyeyim. çalsın zahidem kurban olammm!
hesabın var mı? giriş yap