• (bkz: money talks)
  • savaşın sıcaklığını hissettiğimiz günler boyunca, sayfa sayfa boykot edilecek markalar listesi hazırlayıp, tüm üyelerine veren, normal zamanlarda bile yurtlara soktuğunuzda "neden cola turka değil?" diye soran insanların gazetelerini süsleyen reklamı yayınlama olayını "omurgasızlık değil!" diye savunmak, paranın insanları ve değerlerini nasıl değiştirebileceğine en büyük kanıttır.
  • şeyhi abd'de yaşayan bir gazete için son derece doğal bir durum. ne yani zemzem kola reklamı mı yayınlasalardı?
  • zaman gazetesi savunuculari (defenders of zaman newspaper) ne der bilemem ama coca cola reklami veriyor diye bir gazeteyi suclamak suzme salakliktir. baska isiniz yok mu birader? allasen.

    (bkz: stupid is what stupid does)
  • zenginden alıp fakirin kafasını cilalamaktır.
  • zaman gazetesi okurlarından çok birilerini rahatsız etmesi de ilginç tabi. yıllarca yerin dibine batırmış coca cola'yı filan...nerden uyduruyosunuz kuzum bunları. forward maillerin zaman gazetesinden yollandığını filan mı zannediyorsunuz acaba? bahsettiğiniz olaylar sadece forward maillerde geçiyor zira.
  • zaman gazetesinin tam tersi görüşte bir yayın organının ülker reklamı yayınlaması kadar doğal bir olaydır.
  • şaşıranlarına şaşırdığım olay. e ne bekliyordunuz bu adamlardan? bunları ilkeli, duruşu olan insanlar mı sanıyorsunuz? kayserililerin bir lafı vardır "anasını boyayıp babasına satar" derler. bunlar da o hesap para için yapmayacakları şey yoktur.

    eskiden bunları ben de dinci, yobaz, gibi kavramlarla değerlendiriyordum ama anladım ki bunların tek siyasal özelliği "aç" olmaları. öyle bir açlık ki yedikçe semirdikçe artan cinsinden. hep küfrettikleri hep lanetledikleri o tağuti düzenin nimetleri o kadar başlarını döndürüyor ki dün tükürdüklerini bugün yalayacak hale geldiler. hiç şaşırmıyorum gayet normal. bunların ağa babaları gizli gizli mossad la çalışıyor bile olabilir. artık sadece mide bulandırıyorlar.
  • geliri cok buyuk ihtimalle madagaskar'da okul yapiminda kullanilacak reklamdir. bu insanlar seriat getirmek istiyor olabilir, abd usagi olabilirler, cia ajani olabilirler, bop aktoru olabilirler, her sey olabilirler de, yaptiklari herhangi bir isi para icin yapacak insanlar degillerdir.

    gercekten de (iftihar edilecek bir sey degildir aslinda) cemaat mensuplari genelde aclik sinirinda yasarlar. saka gibidir.

    not: amma cok sey biliyormusum bu cemaat olayi hakkinda, iyiki zamaninda cemberlitas fem'e gitmisiz, iyi kultur yapmisiz a.k.
hesabın var mı? giriş yap