• ben bu sitenin olayını anlayamadım. bir dolar bir dolar yiyiyor olabilir mi bilemedim. bakalım önceki bedava aldıklarımız gelecek mi çok merak ediyorum.
  • adını yeni duyduğum fakat çokta yeni olmayan global bir alışveriş sitesidir. özel indirimleriyle ve ücretsiz ( sadece 1tl civarı shipping ücretli ) ürünleriyle piyasaya sağlam bir giriş yapmaya çalışmıştır. henüz herhangi birşey almak nasip olmamıştır ama en kısa sürede deneyeceğim.
  • çok yavaş pezevenk bir site. 0.99 kampanyaları çok hoş. gerçekten gönderecekler mi bakalım. teee 1.5-2 sene önce bir şeyler almıştım gelmişti. şimdi 19 tl ye bulutut kulaklık aldım onu bekliyorum 30 gündür.
  • internet alışveriş sitesi bedavacıların hep takıldığı yer bende hep takılıyorum ama benimki tamamen ticari sebeplerden dolayı yoksa dükkanım var çok şükür
  • uzak dogu alisveris sitelerin uzak durulması gereken ve en boktan olanidir. gerek guvenirlik gerek urun portfoyu ve tabiki de support olarak. siparis verirsiniz ama banggood veya aliexpress gibi urun eline ulasinca onay verme, veya dispute acma opsiyonu vermez size. "zapals offers" adi altinda kampanya mailleri gonderir, bir seyi begenir/ucuz bulur siparis verirsiniz bu sefer de supporttan siparisi gönderemeyecegini belirten ve o siparisi veren herkesin mailinin acik acik gorundugu toplu maille cevap gonderir aptallar. yine indirim gorur siparis verirsiniz bu sefer de siparis kafalarina göre iptal ederler ruhunuz duymaz, bekler durursunuz oyle. bilmem anlatabildim mi...
  • 5 önce 22 dolara 128 gb bellek, 4 ay öncede 11.11 döneminde 1 dolara 10 ade usb led ışık aldım halen gelecek diye bekliyoruz, adamlar bir sürü ticket açtım hiç birine cevap vermiyorlar en sonunda facebook üzerinden online olduklarını görüp oradan yazdım kargo gelmediği için üzgün olduk vs yalanlardan bahsetti ücretin iadesini yapacaklarını bellirttiler, türkiyede paypal olmadığı için hakkınızı hiç bir yerde arayamıyacağınız için uzak durulması gereken bir site kesinlikle indirim vs aldanıp birşey almayın.

    edit
    siteye türkiye üzerinden erişimi kısıtlıyorlar tam olarak nedenini bilemiyorum vpn üzerinden giriş yapılıyor.
  • site buhar olmuştur. domain adı bile satışa çıkarılmış.
hesabın var mı? giriş yap