• teyzesi ölmüş. twitter'da tt olmuş.
  • "one direction fanı ergen kız" yaftası yemekten acayip tırsıyorum, yalnız buna rağmen savunacağım bu çocuğu. zayn malik denen vatandaş, pakistan göçmeni bir baba ile ingiliz bir ananın birlikteliği sonucu ingiltere'de husule gelmiş "müslüman" bir teenager, ayrıca 1d isimli grubun üyesi.

    debbie schlussel isimli aptal bir muhafazakar bu çocuğu dininden ötürü "terörist" ilan etmeye kalktı, ebeveynlere seslendi; "müslümanlar çok tehlikelidir, bunlar hizbullahçı-hamasçı, bakın bu zayn malik de müslüman, çocuklarınızı kurtarın şu 1d denen gruptan". akabinde de twitter'ında bol bol islamofobik tweetler attı.

    gördüğüm kadarıyla zayn malik yaptırdığı bir dövme ve attığı bir tweet harici, islamı sürekli gündeme getiren-propagandasını yapan bir tip değil. velev ki öyle biri olsa da kime ne? yahu insan inandığı şeye göre yaşamayacak da neye göre yaşayacak? o aptal conservative karı da "dinle müzik işlerini birbirinden ayırın" diyen tipler de bi siktirip gitsin.

    debbie denen ve aslında amerika'daki milyonlarca gerizekalı muhafazakarın, islamofobiğin, cühelanın özeti olan itici bloggera tepki gösterilmesi gerek. ancak bunun yerine dinini yaşayan şarkıcıları "dini alet etmeyin" diye eleştirmeyi tercih ediyor bazıları. ulan size göre camii dışında yapılan her şey "dini alet etmek". din denen olgu hayatın her yerine girme üzerine kurulmuştur ve mevcut durum da bu şekildedir. her dinden insanın çeşitli yollarla bunu gösterme hakkı vardır keza dinsiz insanların da. bu dini "pazarlama aracı" yapmak değildir. şayet öyleyse john lennon da dinsizliği bir pazarlama aracı olarak kullanıyordu.

    şayet bir müslüman kalkıp da hristiyan bir şarkıcıya "bunlar haçlı seferi yapmışlardı, şimdi de dünyayı sömürüyorlar, dinlemeyin bunları" dese diyen yobaz olur, softa olur, gerici olur ama debbie deyince bir keramet arıyorlar herhalde. velhasıl bırakın insanları, istedikleri gibi yaşasınlar. ben bir müslüman olarak flyleaf'ten rahatsız olmuyorsam, "hristiyanlık propagandası bu" deyip saçmalamıyorsam siz de bir zahmet durun.
  • şu anda bir şekilde popüler edilmemiş olsaydı varlığından haberdar olmayacağım bu genç hakkında gündemin dışında tek bir şey söylemek istiyorum.bu çocuk bildiğin küçük emrah lan !
  • one direction dan falan anlamam tt olmuş onu da bilemem ama bu bebe büyüyünce yakışıklı olcak o kesin.
  • şu sıralar "koala" araması yaptığımda bile karşıma çıkan oğlan. aynı saç tipinde apaçiler dolanıyor her gün şehir merkezinde dönün bir etrafınıza bakın amına koyayım. ses mi? he amk he. liseli kız müzikimsisi söylemedikleri için bizim apaçiler beş para etmez gözünüzde. olm asıl kızın malı çok kötü oluyor yahu. erkek bi yerden sonra düzeliyor da kız düzelmiyor arkadaş.
  • castin biberden daha kotu ne olabilir sorusunun cevabi.
  • one direction adlı ergen grubunun tek yakışıklı üyesi. evet eskiden ben de ön yargıyla yaklaşıyordum ama hakkını vermek lazım, gerçekten yakışıklı bu insan evladı.

    http://25.media.tumblr.com/…paainz1s6j6keo1_500.png
    http://25.media.tumblr.com/…zu7e2g1rfqqado1_500.png

    sevgilisi de şöyle bir şeymiş(sanırım o da başka bir ergen grubunda şarkıcı):

    http://nfs.stvfiles.com/…end-the-night-together.jpg
  • türk erkeklerinin kıskanıp da gay deyip ana avrat sövmekle kendini avuttuğu taş varlıktır. http://bedroomdesigncatalog.com/…oom-wall-decor.jpg
  • 1993 dogumlu olan dünyaca ünlü yildiz. tam bir justin bieber vakasidir kendisi ergenlerin bastaci yetiskinlerin nefret ettigi bir kisidir.
hesabın var mı? giriş yap