• yurtseven kardeşler'e katılsa gerçek yerini bulduğunu anlar.zayn malik diye yabancı şarkıcı mı olur lan?
  • islamofobik ibnelerin dini bütün zayn kardeşimizi çekememesi üzerine yaşanan olaydır.

    bu batılı ahlaksızlar bizi çekemiyorlar, görüyorsunuz yükselemeyelim diye ellerinden geleni yapıyorlar. ama biz bunun peşini bırakmayız.
  • (bkz: #cutforzayn)
  • olm bu zayn malik hayranları hep şişman çirkin kızlar mı lan.videoda hep öyle en azından.
  • buradan soloya yürüyeceği için heyecanlandıran bir gelişmedir. menajerlik şirketiyle arasında olan anlaşmazlık sonucu ayrıldığı söylentileri var.

    bunun dışında grubun hayranları gerçekten de kafayı yemiş. bunun adı ergenlik değil. başka bir boyutta yaşıyorlar. şu anda aralarında para topluyorlar. grup üyelerinin sözleşme fesih bedellerini denkleştirip serbest kalmalarını sağlamaya çalışıyorlar. bu şekilde zayn malik de dahil olmak üzere yeni bir grup kurabileceklerini düşünüyorlar. hedefleri $887 milyon ve gerçekten toplayabileceklerine inanıyorlar. ama zayn malik çoktan yuvadan uçtu. iki single kaydetmiş bile diyor bazı duyumcular. müzik tarzı ise sexual r&b imiş. beyonce'nin erkek versiyonunun doğacağı yorumunu yapıyor bazı eleştirmenler. hatta yeni albümüne isim bile bulmuşlar. zayngerously in love.*
  • one direction ne amk? şeklinde tepki verdiğim olay. sonra baktım boyband gibi bir şeymiş.
  • tek yol/yön cihat grubu üyelerinden malik'i bu karardından dolayı tebrik ediyoruz.
    savaşa hayır
  • şimdi bakınca bu olaya ağlayanlar kimler, çocuk yaştaki kızlarımız. tamam sen ben izleyince beynin donuyor bir an için ama düşünsene bu çocukların ağladıkları konu sevdikleri bir grup varmış o grupta en sevdikleri kişi ayrılmış falan. tamam hala beynin donuyor olabilir ama düşününce bu çocuklar belli ki henüz dert nedir görmemiş veletler. eh şahsen bir çocuk ağlayacaksa kaybettiği ana babasına, bozulmuş sağlığına, bugününe, geleceğine değil böyle sikko bir grubun kayıp elemanına ağlasın ne olacak. çocuktur ağlar. ulan ayrıca iyi ki bizim zamanımızda internet yoktu da fanboy/girllük ferah yaşandı.

    uğruna entry bile girdik de bu grubun sesi neye benziyor onu dahi bilmiyorum fakat çocuktur ergen çocuktur şudur budur neyse işte bırakınız sevsinler.
hesabın var mı? giriş yap