• zaytung’dan böyle talihsiz bir küstahlık beklemezdim. ne yani bu adamı eleştirenlere mal demek seni akıllı mı yaptı sosyal medyanın şebeği.

    tabiki millî mesele yapmadık ama böylelerine milletçe prim verilmeyeceğini göstermeliyiz. yoksa sizin gibi ortalığa atlayıp “bana prim ver, bana prim ver” diye dolanırlar.
    https://twitter.com/…tatus/1161764302858149888?s=21

    ekleme: ulan bir de anlamadığım, her ülkede olunca bizde de olmasını meşru mu kılıyor? bu ne gerzek bir söylem böyle. ne kadar cahilce bir dünya görüşü. “her final maçında oluyor zaten” diyerek normalleştirelim mi yani? bunu mesela diğer suçlara da kıyas yoluyla uygulayalım mı zaytung? mesela “hindistan’da da sürekli tecavüz oluyor, bizde de olması normal yani” falan mı diyelim?

    aile bakanı “bir kereden bir şey olmaz” deyince zaytung da buna tepki göstermişti. ancak şimdi aynısını “basit bir olay” diyerek yapmaktadır. demek ki düşüncelerinde samimi değil, rüzgâr nereden eserse oraya savrulan bir çizgi izlemektedirler.

    ekleme2: zaytung: eleştiri kaldıramayan ve eleştirenleri engelleyen bir eleştiri topluluğu(!)
    https://eksiup.com/p/q678500k4275

    aptal aptal ilgi budalalığında üzerimize yok valla. zaytung’u da aklı başında bilirdik güya...
  • ilgi için insanların girdiği hallere bak. en son şampiyonlar ligi finalinde bi kadın yapmıştı bunu, olay sonrası instagram takipçi sayısı uçmuştu kadının. bu arkadaşta ondan esinlenmiş sanırım
  • yerinde bir tespit.o gerizekalı kendisini rezil ettiği ile kaldı.millet yazıyor işte yok tüm dünyaya rezil olduk yok ceza alıcaz bilmem ne.he amına koyayım elin ugandalıları şu an bu olayı konuşup türkiye'yle dalga geçiyor.bu kadar büyütmeye gerek yok.
  • youtuber arkadaşlarına destek olmuşlar. aferin onlara. herkes yapıyor canım. benimkine yüklenmeyin.
  • takipçilerine hakaret eden sitenin tweet'i.

    zaytung'un götünü kaldıranların, bugün kendilerinin mal yerine konduğunu görünce suratlarının aldığı hali merak ettim.
  • saçmalıktır. ilk olarak sahaya atlamak suçtur. buradaki mesele şöhret için suç işleme meselesidir. youtube'da izleyici kazanabilmek için suç işlemek dünyanın her yerinde eleştirilir.

    sahaya neden atlanır?
    1- aktvizm. dünyada veya ülkenizde yaşanan toplumsal bir duruma farkındalık oluşturmak için milyonlarca insanın izlediği bir organizasyonda söz hakkı kazanırsınız. başınızı belaya sokmak uğruna, inandığınız veya mücadelesini verdiğiniz bir konu hakkında milyonlara mesaj verirsiniz.

    2- kendinizi çok çılgın zannediyorsunuzdur. böyle bir tecrübe yaşamak istersiniz. üç beş tartaklanırım, belki polisle başım belaya girer ama "ben bu heyecanı yaşamalıyım" der sahaya atlarsınız. herhangi maddi bir çıkarınız yoktur.

    3- şöhret ve para kazanmak için bunu yaparsınız.

    toplum ilk iki maddeye bir şekilde tolerans gösterebilir. ama sadece para için yaptığınız bu eyleme karşı çıkar, eleştirir ve sizi aşağılar.

    zaytung'un "mal olmayan" editörü ve onu destekleyenlerin, birbirinden siyah ile beyaz kadar farklı bu iki durumu ayırt edemeyecek durumda oldukları görülüyor. ayırt edebilenlere hakaret ederek ortaya koydukları cahil küstahlığı da bundan.
  • olaydan haberdar değildim. deli mi ne kimdir onu da bilmiyordum. merak ettim baktım. öğrendim ki bir tane youtuber sahaya girip koşmuş. buymuş bütün tantana. ya da başka bir şey oldu da ben mi bilmiyorum?
    bilen bir yeşillendiriversin sevabına.

    ya arkadaş bu olay avrupa’da sürekli olur. hatta çırılçıplak koşarlar sahada. sonra güvenlik yakalar. sonra para cezası falan alır herhalde.
    olay ne başka, ben anlamadım.
    ülkeyi rezil eden ne?
    hani adam harika bir şey yapmış da demiyorum ama bu kadar tepkiye anlam veremedim. youtube kanalları reklam için ne rezillikler yapıyor. tüm dünyada neredeyse böyle.

    böyle saçma ve gereksiz bir tartışma görmedim.
  • ben yazıda 3 mal görüyorum
  • vay arkadaş. zaytung senide mi kaybettik ?
    zaytung bile şu hallere düşmüşse ülkenin çivisi iyice çıkmış demektir.
    ispanya'da olan olayla türkiye'de olan bir mi ?
    hangi ülkenin tanıtıma daha çok ihtiyacı var ?
    hangi ülke güvensiz diye millet gelmeye korkuyor ?
  • gram umrumda olmaz siler engellerim. dik duruş sergileyin sizler de silin, engelleyin böyle hesapları.
    her konuyla dalga geçmek adı altında bokunu çıkarmanın anlamı yok.
    edit: o kadar kendine güveniyor ki zaytung twitter hesabından engel yemiş bulunmaktayım.
    şakalar komiklikler falan ucunda para varsa siz de satarsınız değerlerinizi anlaşıldı.
hesabın var mı? giriş yap