• 1461 trabzon'un 2010-2011 sezonu kadrosunda 61 numaralı formayı giyen 1991 trabzon doğumlu futbolcusu.

    trabzon telekomspor ile başladığı futbol kariyerini trabzonspor'da devam ettirdikten sonra 2009-10 sezonu ortasında 1461 trabzon'a transfer olmuştur.
  • beşiktaş mağlubiyetinden sonra şenol güneş'in trabzonspor bünyesine kattığı oyunculardan birisidir.
    muhtemelen sezer badur ve zafer yelen'in istenen seviyeyi bir türlü yakalayamamasından dolayı orta saha için takviye olarak düşünülmüştür.
    mustafa yumlu örneğinde olduğu gibi kendini göstermesini umuyorum.
  • trabzonspor a takımıyla hazırlık kampına katılacaktır. uzun yıllar sonra altyapıdan gelen oyuncular arasında beni en çok heyecanlandıran oyuncu zeki. akıllı olursa, çalışmaya devam ederse, trabzonspor'un yıllardır aradığı hücumcu sağ bek olacağına inanıyorum. süratli, teknik, duran topları iyi kullanan ve uzaktan da iyi şut çekebilen bir oyuncu. inşallah bu şansı iyi kullanır.
  • geçen sezon bank asya 1. lig'e yükselen 1461 trabzon'da sergilediği başarılı performans sonrası tekrardan trabzonspor a takımı ile idmanlara katılmış futbolcudur.. umarım bu sefer kalıcı ve başarılı olur ve altyapı konusunda trabzonspor'un özellikle son yıllarda yaşadığı başarısızlığı bir nebze olsun düzeltmiş olur..

    http://www.trabzonspor.org.tr/…tay&ind=10879#icerik
  • quaresmayı sağ bek oynattığınızı düşünün. bu adam öyle biri işte. bu sezon 7 gol attığı 1461 trabzonspora 11 puanı kazandıran futbolcu. aklını kullanırsa türkiye liglerine bile fazla ama tekniğini aklıyla değilde ukalalıklarıyla kullanırsa o zaman 2. ligin değişilmezlerinden başka birşey olamaz.
  • 1991 doğumlu olup, bu sezon katıldığı trabzonspor a takımında 91 numaralı formayla mücadele edecek olan futbolcu..
  • hakkında geleceği dair entry girme gereksinimi duyduğum çiçeği burnunda trabzonspor futbolcusu.

    (bkz: vahid halilhodziç)'in trabzonspor da teknik direktör olduğu yıllarda bir gazeteci tarafından çekilmiş efsane niteliğinde bir fotoğraf vardır, vahid hoca taktik verir, yanında ki çocuk da onun verdiği taktiği sahaya bağırır, fotoğrafını koyacağım fakat, görüntüler uçar yazılar baki kalır, anlatayım istedim durumun niteliğini, işte o çocuk 2012-2013 sezonunda trabzonspor forması giyecek, teknik direktörü şenol güneş olacak, çıktığı stad ise top topladığı avni aker. yolun açık olsun zeki, belki yıllar sonra o
    fotoğrafı bir kez daha yad ederek başarılarını burada yazar olurum.
  • eğer ısrar edilirse siz trabzonsporluları serkan balcı zorunluluğundan kurtarabilecek adam. günün maçı (bkz: 16 eylül 2012 trabzonspor sivasspor maçı) gösterdi ki risk alıyor, topu taşımaktan korkmuyor...
  • 16 eylül 2012 trabzonspor sivasspor maçı'nda ilk 11'de başlayıp 90 dk. forma giyen genç kardeşimiz.

    allah daim etsin, maşallah çok iyiydi..
  • janjoje'nin dikoyna aracılığı ile mesaj gönderdiği futbolcu.

    aman zeki’m.
    aman yavru’m.

    http://dikoyna.com/aman-yavrum/
hesabın var mı? giriş yap