*

  • borussia dortmund'da jürgen klopp'un yardımcılığını yapmaktadır.

    nuri şahin: "zeljko buvac, klopp'un ikiz kardeşi gibidir. onun sözü takımımız için kanundur."
  • liverpool'dan ayrılmıştır. buraya yazıyorum bu beyefendi çok başarılı bir teknik adamlık kariyerine sahip olacak. şenol güneş sonrası beşiktaş ya da ali koç ile beraber fenerbahçe için gayet iyi bir tercih olacaktır bana göre.
  • liverpool resmi hesaplarına göre takımdan ayrılmamıştır ama kişisel sebeplerden ötürü sezon sonuna kadar takımda yer alamayacakmış.
  • gel fener'e - serdar ali çelikler
  • adı zeljko olduğuna göre başarısız olma ihtimali olmayan yeni fenerbahçe teknik direktörü.
  • ben mi yanlis biliyorum yoksa bu adam baska bir zeljko mu acaba? adam yuzyillarca klopp'un yardimcisi olmus, 20 sene once futbolu biraktigi alman bilmem kacinci lig takimi harici teknik direktorluk yapmamis, bir anda nasil fenerbahce icin bicilmis kaftan oluyor anlamiyorum. abi adam bile kendisini sizin kadar abartmiyordur :) mukemmel bir beyin ve taktisyen olabilir de birinci adam olmak icin bunlar yetmeyebiliyor. yillarca 2. adam olmus biri icin cok net konusuyorsunuz. ha gonul ister ki gelsin, basarili olsun, obra'nin ciragi itoudis gibi olsun ama o isler o kadar kolay degil. kendisini tanimadan yapabilecegim tek yorum simdiki teknik traktorden her turlu iyi olacagidir. onun harici tam bir kapali kutu :)
  • aykut kocaman’dan sonra ilaç gibi gelecektir.
  • yabancı kaynaklarda comolli tarafından fenerbahçe'ye getirileceği haberleri çıkmaya başlamıştır.
  • her aklı başında insan şu aşamada sarri ya da blanc gibi hocaların gelmesini ister ama bu bosnalı arkadaş beraber büyüye bileceğimiz , alman eğitimli bir taktik dehası ve ali koç'un çizdiği profile uyma potansiyeli olan 2.adam.

    oyuncu profili hatta kulüp , çalışan profili değişip , başlı başına sistemi değiştirmeyi
    hedefleyen, scouting ve altyapı diyen ali koç yönetimi için üst düzey hocalara göre daha düşük bütçeli ve ilerleme azmi olması büyük artıdır, hatta direk söylemek gerekirse rb salzburg modeli şeklinde ilerlemek isteniyorsa mantıklı bir tercihtir.

    fenerbahçe ile olmasa bile almanya'da çalışacağı söyleniyor. 3-4 sene içinde van gaal'in yardımcısı mourinho mu yoksa mourinho'nun yardımcısı villas boas balonu mu olduğunu editleyip değerlendireceğimiz taktisyen.
hesabın var mı? giriş yap