• 3 yıllık bedava lisanslı versiyonu dağıtılan program. yararlı birşeye benziyor.

    linki de şöyle oluyor ki;

    http://www.kad1r.com/…-3-year-free-license-campaing
  • zemana firmasinin urettigi bir anti keylogger-screenlogger-webcamlooger-clipboardlogger hips yazilimi, surekli kapmanyasi vardir bi yerlerde bu programin 3-6 aylik 1 yillik hatta 3 yillik (yazarin notu: oha amk) illaki rastlarsiniz. hatta o 3 yillik efsane kampanya ile programi kurup aldiginiz lisansi girdiginizde aslinda promsyonun sadece 1 yillik oldugunu anladiginizda bir muddet sizi saskinliklara gark eden acaip bi seydir. sirf turkler yapti diye veya icresinde turk developer'larimiz oldugundan bu yazilimi savunanlar da cikabiliyor tabi karsimiza aldirmamak ve aramaya inanmak lazim. kendi sikletinde bakildiginda program kotu degildir belki, fakat gelistirilmesi gereken taraflari oldugu asikar (onlari ben yazmiycam burda takdir ederseniz ki ben sadece kullaniciyim abi yuzeysel elestirimi yapar kacarim hehe hadi bakalim). cok fazla dusuk sistemlerde (ram,cpu v.s. enflasyonu minimum) kurulmamasi tavsiye edilir amiyane tabirle "kasiyor" bunu 256 mb ram'e kuran adam biliyorum dusun. rakibi olan polonya menseili spyshelter adli bir diger hips yaziliminin ise ucretsiz versiyonu da olmasi sebebiyle bir adim ondedir zemana'ya gore, bunun hakkinda $urdan bakabilirsiniz dilerseniz.
    (bkz: zemana firewall)
  • sezgisel koruma ile diğer antivirus programlarının aksine zararlı imzasına göre değil, uygulamaların davranışlarına göre kullanıcıyı uyaran ve bunda gayet başarılı olan güvenlik yazılımı. zaman zaman yaptığı kampanyalarla, 1 yıllık ücretsiz lisans dağıttığı olmuştur.

    (bkz: giveoftheday)
  • 1 yıllık lisans kampanyasına buradan ulaşılabilir.

    türk geliştiricilerin ortaya çıkardığı ve dünya çapında üne sahip olan en iyi windows güvenlik yazılımlarından biri*. zaten "başka var mı?" diye sorarsanız, sanırım "yok" derim. belli başlı pek çok antivirüs/internet security yazılımı ile uyumlu çalışması da en büyük artılarından biri olan demirbaş yazılım.
  • benim için bir bilgisayarın olmazsa olmazlarındandır. saçma sapan antivirüs programlarını yükleyerek başınızı ağrıtmayın. zemana tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
  • an itibariyle cdıs-5489-4587-5898 kodunu yazarak tam 400 günlük lisansa kavuşabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap