• milletin elindeki altınları toplayıp yerine bozdurunca para etmeyen pırlanta vererek "düdüklemeye" çalışan firma.
  • zen pırlanta başlığında benzer olay lacoste mağazasında başıma gelmişti gündelik (kot thsirt) kıyafetler ile içeri girdiğim için önce kimse iyi günler kolay gelsin lafımı üstüne alınmadı daha sonra sorduğum gömleğin bedeni var mı sorusu havada kalınca hali ile oraya ait olmadığınız hissi oluştu yaptıklarına anlam veremeyerek ve alış veriş yapamayarak dışarı çıktım sanırım vitrin denilen görüntünüz hoşlarına gitmediği zaman paranızla dahi alışveriş yapamıyorsunuz.
  • bütün sinemalara reklam verecek kadar paraları var ama kedi kadar vizyonları yok.

    'aşk, insanı sırılsıklam aşık eder' diye bir slogan bulmak hangi muhteşem insanın fikri ise umarım bu son fikri olur.
  • surekli karsima cikan reklam ve sloganlariyla, illallah dedirten firmadir.
  • satış anında eksik bilgi vererek satış sonrası hizmetini "nasıl ücretli yapabilirim?" çakallığına giren firma. müşteri hizmetlerine de yazdık, yine oralı olmadılar.

    genel olarak tavsiye etmiyorum, emaar square içindeki mağazasını iki kere tavsiye etmiyorum.
  • zensiz olmaz
  • atasay tarafında tak sana yakışanı gibi harika bir reklam kampanyası ile yürünüyorken, uslanmadan, bıkmadan, rezalet reklamlar yapıyorlar. evli ve kocasından pırlanta bekleyen kadınlar, tek taşı alınca "tek hayalim gerçek oldu" minvalli şarkılar söyleyen kadınlar...
    bık geldi valla. bi' de çirkin her şeyi. ayh.
  • kadını ona bir tektaş alana kurban konumuna düşüren marka. bi tektaşla mutluluk olsaydı... sinema reklamlarını her gördüğümde kaldı mı böyle sığ kadınlar diye cık cıklamama sebep olan marka
  • lan gına geldi sizin o sikimsonik reklamınıza her film öncesi maruz kalmaktan. yeter da tadında bırakın amk artık.

    tanım: ilerde pırlanta almak gibi bir hataya düşersem asla kendilerine uğramayacağım pırlanta satıcısı.
  • şu yüzük 2016 aralık'ta 2000 liraydı. dolar o zaman 3.50 civarı. yüzüğün dolar olarak bedeli 570 dolar. 3 ay önce 3280 gibi bir fiyata satılıyordu. doların maksimum 5.30 olduğu zamanlar. yüzüğük bu sefer 618 dolara geliyor. ardından mart ortası gibi 3780 oldu. dolarda pek de bir artış yoktu ama hadi yine de biz 5.50 diyelim. yüzük oldu 687 dolar. daha sonra ise şimdiki fiyatına yani 4680 liraya geldi. dolar 6.03 yaklaşık 780 dolara denk geliyor.

    mağazalarına gitsen biz doları düşükten tutuyoruz diyorlar bir de. adamlar ya doları bahane edip keriz silkeliyor yada doların nereye gideceğine dair kuvvetli duyumlar alıp ürün bedellerini ona göre önceden değiştiriyorlar. eğer bunlar gerçekten doların yönüne göre yüzük bedeli belirliyorlarsa dolar yakın zamanda 8 olacak demektir. ekonominin dingin olduğu zamanlarda bu yüzüğe maksimum 600 dolar istiyordu adamlar. şimdi ise sadece dolar bazında %50'ye varan zam var. ha tabi sitelerine ne zaman baksam %40 indirimli satarlar o da ayrı bir aptal muamelesi yapma durumu. almanya sitelerinde asla böyle bir durum yok mesela fiyat neyse o. yok şurdan indirdik de böyle toprağım muhabbeti yemez tabi almanlara.
hesabın var mı? giriş yap