• istanbul merkezli apple yetkili servisi
  • servis olmaktan çok uzak, rezil ötesi kurum. umarım kapanır doğru dürüst hizmet alabileceğimiz bir yer açılır.
  • verilen cihazların hep kullanıcı hatası olduğu teknik servis.
  • kesinlikle göndermeyin. eskişehir zentech servisine ürünümü yolladım ve asla geri alamadım. onlara göre sözde yolda kayboldu. hatta bana kargo yollamışlar, teslim almışsınız diyorlar. kargoda ne bir imzam, ne de teslim aldığıma dair bir belge yok. ulaşmaya çalıştım (çok zorlu oldu, mail attım dönmediler. telefonlar aradım 2 saat beklettiler) bana kargoda kaybolduysa bu sizin sorununuz, kargo firmasıyla çözün dendi. anlaştığınız kargo firmasıyla sigorta imzalamıyor musunuz ? benim yüksek paralar verdiğim ürünlerimi hem güvendiğiniz firmayla yollayacak hem de kaybedeceksiniz, sonra "siz ilgilenin yea" diyeceksiniz. uzak durun aman aman.
  • vaktinize yazık.
    airpods'un kulaklığından cızırtılar geldiği için servise bıraktım ve servis raporuna göre tanı testlerinden başarılı bir şekilde geçmiş*, genel temizlik yapılmış , cihaza güncel ios sürümü yüklenmiş.(bkz: ios) **
    sorun devam ettiği için gişe görevlisine rica ettim kendi kulak ucunuzu takın ve duyup duymadığınızı söyleyin, evet bir fark var isterseniz yeniden işlem açalım dedi.
    yok bu kadarı yeterli diyerek ayrıldım.
    edit : imla.
  • garantisi bitmiş 2016 macbook proyu ekranda kalıcı klavye izleri olduğu için götürdüm. zaten bu sorun 2014-15 modellerde de vardı. garanti kapsamında 4 günde işlemi yapıp bilgisayarı verdiler. ekranla birlikte üst kasa da yenilendi. servis hizmetlerinden memnun kaldım.
  • dört farklı cihaz için üç kez yardım aldığım/başvurduğum şirket.
    üç cihazı apple servis programı kapsamında, bir tanesini de üretim hatası nedeniyle zentech'e, servis desteği için verdim.
    problemlerimi hızlıca çözdüler, her aşamada arayıp bilgilendirdiler, hiç bir ürünümde servisle ilgili bir problem yaşamadım.
    geçmiş yıllara bakınca iki üretim hatası, üç servis programıyla apple her seferinde yüreğimi ağzıma getirmeyi başarmış.
    * servise giren ürünlerimin üç tanesi laptop bir tanesi tabletti.
  • 3 gün önce şarj ettikten sonra açılmayan telefonumu bugün izmir karşıyaka şubesine götürdüm. 37 saniye bakıp (telefonu suratsız hanımefendi içeri götürüp, getirdi.) 1000 amper görünmesi gereken değer sizde 6 görünüyor, telefonunuz elektrik almıyor, ana kartı yanmış isterseniz 3700 tl karşılığında yeni cihaz ile değiştirebilirz şeklinde bir cevap aldım. moral bozukluğuyla ayaklarıma bakarak ayrıldım. rastgele bir telefoncuya götürdüm. adamın dediğine göre 200 tl masrafı var, ana kart sağlam. yarın teslim alacağım umarım telefonum olur ve buradan zentech servisini çok güzel kötületirim.

    edit: telefonum nihayet tamir edildi. şu işlerim bir toparlansın, yapacağım bir şeyler.
  • bu serviste pil değiştirdim 400 tl verdim ama hiç memnun değilim 4 aydır. pil sağlığı da hep %100 ilk aylarda telefonu ilk aldığımda en azından %2-3 azalırdı. acaba çakma batarya takmış olabilirler mi ? türk telekom çakma apple şarz aletini orijinal diye sattığı için artık kimseye güvenim yok yetkili servis de olsa. konu hakkında bilgisi olan yazarlar yeşillendirebilir mi ?
  • uzak durulması gereken servis.

    ücretsiz pil değişim programı için gittiğinizde bile “apple bataryanızın değişimine izin vermezse sizden 99 tl servis ücreti talep edeceğiz” diyen şark kurnazları çalışır.

    apple destek hattını arayıp şikayet ediniz.
hesabın var mı? giriş yap