• maalesef hayatını kaybetmiş.erkek arkadaşıyla birlikte evine dönerken.

    (bkz: nusrettin can)
  • ablasina benziyor. bugun fotografa ilk baktigimda, nasil da birini animsatiyor bana dedim kendime. ah basak, ablan gibi avukat olacaktin. kimbilir nasil hayallerin vardi. su an elim kalbimde, icim ofke dolu, icim aci dolu. icim paramparca.

    ablasini dusunuyorum, guzel guluslu, sen kizi.
    ailesini dusunuyorum, dusunemiyorum.
    isiklar icinde uyu, omrunden buyuk hayalleri olan guzel kiz.
  • gencecik yaşta, bir hiç uğruna ölmesinden beri güneşin etrafında koca bir tur döndü dünya.

    ve bundan gayrısı lâfü güzaf.
  • ben o zamanlar üniversite ikinci sınıftaydım, o gün bunalmış o duraktan seğmenlere gitmeyi düşünüyordum,neyse dedim.ama o, o gün erkek arkadaşıyla buluşmuş evine dönüyordu.beni en çok etkileyen terör saldırılarından, ölen kişilerden biridir zeynep başak gülsoy.belki de zamanında aynı üniversitede okuduğumuzdan, belki de yaşından, yaşadıklarından dolayı.üniversitemiz olarak cenazesine karşıyaka'ya gitmiştik.elvin buğra arslan'ın cenaze töreniyle, yakınlarıyla karşılamıştık, destina'nın ailesiyle.o gün orası o kadar doluydu ki.tüm ankara karşıyaka'daydı neredeyse, ve hala da tüm ankara'nın, tüm türkiye'nin aklınızdasınız.sizi asla unutmayacağız, nur içinde yatın.

    (bkz: 13 mart 2016 ankara patlaması)
  • canım... ailemizin canı...

    bir defa sarılaydım ona ve yanındaki yiğide... nasıl kıydılar ona? hangi "dava", hangi "önder", hangi "mücadele" sana kıyabilir? nasıl güdülenebilirler onun bedenini dünyadan silmek için?

    fakat düşünceleri, hayalleri silinmedi o canın. mutlaka galip gelecek adalet bu ülkede. eğer ki bunu sağlamak için bir adım geri attıysam, yuh olsun bana.

    üzgün değil, öfkeliyiz ve uyanığız.
hesabın var mı? giriş yap