• ilerde adını çok duyacağımız, yüzünü çok göreceğimiz ve de çektiklerini çok izleyeceğimiz insandır. kendisi son zamanlarda deja vu grubunun çaresiz isimli parçasına hazırladığı klip ile müzik televizyonlarından evlerimize girmekte, ayrıca da şu günlerde 2 35 isimli bir sinema programı üzerinde çalışmaktadır. kendisi hazırlayandır, sunandır.

    edit: yukarda bahsedilen zeynep koçak, kazada ölen zeynep koçak değildir.
  • zupper sacli hatun.
  • evimin hanım ağası.*
  • orhan koçak'ın kızı. muhtemelen her şehirde birden fazla zeynep koçak vardır. yaygın bir ad ve soyad.
  • ismi git gide daha da çok duyulmaya başlayan yetenekli insan. yakın zamanda birçok profesyonel müzik grubuyla gerçekleştireceği klip çalışmalarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyormuş. inanılmaz derecede şaşırtıcı gözlem yeteneğini ve duyarlılığını sanatsal çalışmalarında (özellikle kısa film ve resimlerinde) önemli ölçüde hissettirir. yıllardan beri üzerinde çalıştığı çok geniş bir müzik arşivi vardır.
    kliplerin yaratım sürecinin, şarkının asıl sahibi olan sanatçılarla kollektif olarak yürütülmesi ve şarkının esasında ne demek istediğini doğru aktarabilmek için detaylı bir ön çalışma yapılması gerektiğine inanır. çok kalitesiz işlerle karşılaştığımız türk müzik piyasasında çıtayı yükseltmek üzere fikirler geliştiren diğer birçok genç yetenekle birlikte piyasayı ele geçirmesi beklenir efenim.
  • deathkeeper'ın diğer adı. yukarıda bahsedilenlerle uzaktan yakından alakası yoktur.
  • 29 haziranda arabayi kullanan genc yasta yitip giden güzeller güzeli, barisin bitanesi.. ölüm bile ayiramadi..
  • bir süredir çok güzel hareketler bunlar isimli programda skeç yazmakta ve oynamakta olan kişi. böylece 2 sene önce yazdığım entry'deki "adını çok duyacağız, yüzünü çok göreceğiz" şeklindeki iddiamı doğrulamış ve beni yalancı çıkarmamıştır. güzel kısa film çeker bir de, festivallerde gösterilir bu filmler, ödül alır...
  • yılların yüzündeki neşeyi ve gülücükleri eskitemediği insandır.
    on yıl önce tunalı hilmi caddesinde kıtır'da bira içilmişti, gülünmüştü eğlenilmişti. taksiye binilmişti sonra. tanışılmıştı. gülüyordunuz, gülünüyordu. ne kadar zaman önceydi? siz ailenizden şikayetçiydiniz. biz hayatımızdan... ama kıtır'ın piknik masalarına güzel bir gün hediye edilmişti. şimdi siz... gözlerinizden tanımışlar. gözlerinizden. mutfaktaymışsınız.
  • herşey çok güzel olacak, o nerden çıktı , çok güzel hareketler bunlar da hafif turuncu saçlı, çıtı pıtı , yazar/oyuncu... masumane sevimli bir yüzü var. aşık mı oluyorum ne ` : swh`
    ilk zamanlar oyunculuğunu izlerken , acaba yazarlığı yapabildiği gibi oyunculuğu da kıvırabilecek mi diye düşünmedim değil. zaman ilerledikçe oyunculuk anlamında da yetenekli olduğunu göstermiştir kendileri... tebrik ederim efenim!

    edit: tezgahtar skecindeki rolüne değinmemişim ahmak mıyım neyim...
hesabın var mı? giriş yap