• edit: başlığın başıma kalacağını tahmin ettiğim için ekran görüntüsü almıştım. konunun ilk hali: https://i.hizliresim.com/rn8ej1.jpg

    bu mehmetçiğe dağıtılan standart yemek porsiyonu değildir. türk silahlı kuvvetleri askerleri en iyi şekilde besliyor. bahsi geçen iskilip dolması, şehit olan 41 askerimizin hatırası için kilis'te 41 kazanda pişirildi ve askerlere gönderildi. bu kadarı gerçekten çok ayıp.

    http://mygaziantep.com/…etcige-gonderildi-9289.html
  • askerlik yapmış birisi olarak diyebilirim ki gerekirse askerin götünü keserler ama boğazından asla kesmezler. lezettsiz olabilir, az çeşit olabilir ama yetersiz asla olmaz... o kadar türlü türlü ceza var ama asla aç bırakma gibi bir ceza yok. oradan pay biçin bu konuya ne kadar önem verdiklerine. hele operasyon durumlarında çok daha özen gösterdiklerini söyleyebilirim... yukarıdaki sembolik bir ikram... öğün karşılığı değil. haberde de söylenmiş zaten...
  • değil devlet, oradaki halk bile ihtiyaç olmamasına rağmen evlerinde yemek yapıp götürüyorlar. dışarıda beklerken üşümesinler, ateş yaksınlar diye kimse istememesine rağmen yakmalık odun taşıyorlar. bu görüntü de ekstra verilen yemeklerden. yetersiz yemek dağıtmak gibi bir saçmalık olabilir mi. art niyetli olmanın da bir sınırı olmalı.
  • ulan ne tatlı su orospu çocukları var...

    neymiş? üjbej kaşık yemeğin hesabını soracakmış, bilmem neymiş. ulan, oradaki bir porsiyon et kadar beynin yok, kalkmışsın neyi sorguluyorsun. sonra da milleti fav beklemelle suçluyorsun.

    senin olmayan beynine iskilip dolmasının kazanı girsin.
  • adam kaynaklı bir şekilde daha 2. bilemedin 3. entryde çürütmesine rağmen daha hala 5 kişik yimik yitmiz bik bik diye kafa ütülüyorsun be bilader.

    bir dezenformasyon girişimi daha doğmadan yok edildi. klavyenize sağlık genşler, küsküyü veren elleriniz dert görmesin.
  • asker yemeği böyle olmaz hele ki kilis'te bir günün menüsü;
    sabah;sucuklu yumurta,peynir zeytin,çay bol miktarda
    öğle;pilav,tavuk(iki kalçalı but),çorba,salata,ayran,baklava
    akşam;çorba,et,börek,tablet çikolata,kuruyemiş,meyve.
    hatta asker yemekleri önceden planlanır,standardı vardır,yemek kalırsa bol bol yersin kimse aç kalmaz,bu başlığı açmadan bir araştırın,daha askerlik ne bilmeden boşuna trol olmayın.hatta karakollarda yemek pişer eğer yemek parası artarsa,istikak bedeli olarak dağıtılır.kazan kurulmuş yemek dağıtılmış sanane.ayrıca tsk menüsünde ''iskilip dolması''yoktur.
  • askerin boğazından bu devlet asla kısmaz bunu söyleyen varsa ya askerlik yapmamistir ya da bulanık havayı seven çakaldır .
  • 2. entry’de zaten belirtilmiş ki bu bir öğün için verilen yemek değil. haberde zaten belirtiyor.
    “sabahın erken saatlerinden itibaren paketlenen iskilip dolması afrin’de görev yapan 8 bin mehmetçiğe gönderildi. çorum milletvekili ve tbmm idare amiri salim uslu, afrin’de şehit olan 41 mehmetçik için 41 kazan iskilip dolması hazırlandığını ifade ederek, "bunun sebebi hikmeti zaten belli, 41 şehit için 41 kazan yemek pişirildi.”

    sağa sola küfretmenin ne anlamı var. haberin linki açıp okunursa zaten anlaşılır mevzu. biri ona küfreder diğeri ona. kutsal bilgi kaynağı mıydı? kutsal küfür kaynağı mı belli değil.
  • yukarıdaki arkadaşın dediği üzere yemek kalori hesabı olarak çıkar, ki zaten asker çıkan yemeği de yiyemez. bir dünya yemek zayi olur. ben kilo kilo tatlıların, etlerin çöpe gittiğini bilirim.
    yemiyor asker. askerliği rahat bir yerde yapıyorsa zaten çoğu şişmanlayıp döner askerden.
  • ulan ne kuş beyinli adamlar var dedirten yersiz bir iddia. yani hükümete bok atıcam diye de böyle ucuz propoganda yapmak ancak sahibini küçültür.
hesabın var mı? giriş yap