• salda gençlik festivali de bu öngörü sayesinde iptal olmuştu. o festival gerçekleşmiş olsaydı benzer bir durum olacaktı. sadece festival değil bir konser sonrası alanlar da bu şekilde bırakılıyor. konser sonrası kapıları kapatıp "toplayın lan çöplerinizi!" demeli biri.

    ne kadar pis bir millet olduğumuzu bize hatırlatan durumdur.
  • rocker bir de bunlar, sorsan çevre, greenpeace, martı, caretta caretta yardırır da yardırırlar.
  • geçen bayram arkadaşımla kamp attık. kamp attığımız yere ulaşabilmek için, srıtımızda 80 litre çanta, elimizde masa sandalye ve yiyecekler ile; dike yakın, taşlı, etrafı dikenli çalılardan oluşan bir patikadan indik. yol bazen o kadar daralıyordu ki tüm bu yüklerimle eğilip, bükülmek durumunda kalıyordum. bu arada 1,95cm / 96 kiloyum.

    velhasıl kelam, bu uzun ve meşakatli yoldan sonra bakir bir koya ulaştık. insan yok. herşey alabildiğine doğal. 2 gece kaldık burada.

    dönerken tüm çöplerimizi, ellerimiz dolu olmasına rağmen; o dik yokuşu çıkmanın, inmekten daha zor olduğu kabak gibi aşikarken, ıkına ıkına, kıçımdan ter aka aka çıktım.

    şimdi fotoğraflara baktıktan sonra, bu görüntüye sebep olanların yaşama hakkı olduğuna ikna edemiyorum içimdeki sesi. iflah olmaz bu orospu çocukları.

    ödüm kopuyor. salda gölü popüler oldu ya. bu orospu çocukları orayı da sikecek diye uykularım kaçıyor. paylaşmayın abi. gidin gezin, reklamını yapmayın.

    gittiğim yerin neresi olduğunu bu sebepten anlatmayacağım.

    çevreye, doğaya saygısı olmayan insan yaşamak zorunda olmamalı. çevresini tahrip eden, kendi türünün başına ilerde bela olabilecek sorumsuz davranışlar sergileyen insanlar katledilmeli. götü boklu hümanist tavırlarınızın da amına koyim.

    edit: mesaj yolu ile koyun adını sormayın, cevap alamazsınız.
  • böyle organizasyonlarda wwf den destek alınmalı. çok etkili olabiliyorlar.

    ayrıca haberi paylaşan yeni şafak muhabirinin derdi keşke çevre kirliliği olsa. herifin derdi festival.
  • festivaller için normal bir durumdur çok da şey etmeyin. karanlık, çöpe ulaşmak, sahneye yakın olmak falan hepsi sebep.

    edit: her konuda bir kıyas yapmak zorunda mısınız akpli chpli falan filan diye amk. plajla bu ne alaka amk kafayı yiycem. hiç mi festivale gitmediniz amk plajla festival alanını nasıl bir tutarsınız. festivalde en yakın çöp ebesinin amındadır. festival kapalı bir alandadır. festival organizasyonunu yapan ekip yada belediye belli bir kapalı alan olan festival alanını temizler. hiç bir festival alanını festivalden sonra bok ve çöp içinde gördünüz mü?
  • mersin - limonlu'da yapılan milyonfest sonrasında da aynı görüntü vardı. gittiğimiz her yerin içine etmekte üzerimize tanımıyorum.
  • dünyanın her yerinde böyle toplu organizasyonlardan sonra geriye böyle çöp yığınları kalabilir. görevliler de gelir o alanları görevleri gereği temizler.

    yine yurdumuzdan başka bir organizasyon sonrası:

    https://eksiup.com/4b17bd71160
  • mekanda bir tane bile çöp kovası yoktu. özellikle aradım. suç bu sefer katılımcılarda değil yani. muhtemelen işletmeci parayı bastırdı belediyeye temizletiyor. çünkü parası var. iki sene sonra kumsal üzerinde festival yaptırtmadıklarında da param yok diye de ağlayacak olan kendisi olabilir.
  • ensonhaber manşette "yasaklanırsa özgürlüğümüz kısıtlanıyor diye ağlamayın" diye tebliğde bulunmuş
    demekki seneye balıkesir büyükşehir belediyesi yasaklayacak. at fava bekle.
hesabın var mı? giriş yap