• pidenizi elle yemek zorunda olduğunuz mükemmel bir yer. işletmeci çatal bıcak vermiyor müşteriye. o kadar güzel ki kendinizi evinizde, memleketinizde hissetmemeniz mümkün değil. bi de pideden sonra trabzonun meşhuur beton helvası gelir tatlı olarak.
    evini özleyenlere..
    müşteri potansiyelinin az olduğu bir yerde olma şanssızlığına sahip ayrıca. bu sebeple zigana pide evine sahip çıkalım sevgili sözlük !
  • kavurmayı ve tereyagini trabzondan getirdiklerini söyleyen nefis karadeniz pidecisi. benzinlik içindeyken daha masumdu sanki.
  • kavurmalı pidesi en güzeli olan mekan. duvara astıkları yazılarla coco-cola ürünleri satmadıklarını belirtmişlerdir. bir de çatal-bıçak vermiyorlar. ısrarcı olmayınız diye de eklemişler. ilginç.
  • a city outlet in hemen karşısında bulunan muhteşem pideci. pide malzemelerinin haftalık trabzondan geldiğini yazmışlar. özellikle peynirli pidesi harika ayrıca servis kağıtlarında pidenizi nasıl yiyebileceğiniz yazmakta.zira çatal-bıçak verilmiyor.

    afiyet olsun.
  • ankara'da a city'nin karşısındaki mekandır, dediğine göre başka şubesi yoktur. pide olayında çıtayı çok yükseklere taşımıştır. mekan sıkıntısı yaşanan ankara'da düzenli olarak gidilebilecek mekanlardan biri. kavurmalı pideleri tam bir lezzet şöleni olup, hassas midelere ağır gelebileceğinden erken saatte yenmesi önerilir.
  • bugün yuvarlak peynirli ve kavurmalı pidesini denedim. peynirli mükemmeldi. ben tabii ki yumurtalı yerim. kavurmalı da şukela. fakat biraz tuzlu gelebilir kavurmalar. bir de baştan uyarayım ki kavurmalının içine yaklaşık 3 kibrik kutusu büyüklüğünde tereyağı konularak servis ediliyor. dilerseniz azaltabilirsiniz onu. tadları mükemmel. kesinlikle gidin deneyin diyebileceğim bir yer.

    fiyatlar ise: http://i.imgur.com/tgvtppz.jpg
  • kavurmalı pide tuzlu olur ama buranın pidesi biraz fazla tuzlu idi. sipariş öncesi ise bir ikramları yok. örneğin, bir başka karadeniz pidecesi olan sezenler'deki çardak pidecisinde önce kızarmış mısır ekmeği ve tereyağ gelir. bunun yanı sıra, kara lahana çorbası gibi yöresel bir çorba servisi de olsa iyi olurdu. çatal-bıçak konusundaki ısrarı ise anlamsız. sana ne; isteyen istediği gibi yesin. çin lokantasına gidince masada çubuk vardır ancak istersen çatal da getirirler. bu da onun gibi bir şey olmalı.
  • (bkz: lider pide)
  • sevgili ile ilk buluşmada kesinlikle gidilmeyecek yerlerden biri. mümkünse en 10 yıllık ve her türlü maskaralığınıza alışmış eşiniz ile gitmeye çalışın. çatal, bıçak olmadığı için pişmiş bir aşı yiyen ilk insan gibi tarihe geçiyor ve yemek yemeyi yeniden keşfediyorsunuz. elle yediğiniz için tabağa dökülen kavurmayı; ya unutacaksınız, ya da utanmadan parmaklarınıza kuvvet girişeceksiniz yemeğe.
hesabın var mı? giriş yap