• takım için über yararlı olan ve genelde kill almadan yaptığınız asistler ile takımını taşıyan lol karakteri.
  • volibear'ı hiç sevmez.
  • oynamasi aşırı zevkli ve rakip için çok güçlü olmasa da çok sinir bozucu olan lol karakteri.

    zilean da her support lol karakteri gibi tek başına kaldığında bir işe yaramaz, direkt ölür. o nedenle sup'ınıza dikkat edin koruyup kollayın.

    zilean'ın q skilli 4 saniye sonra patlayan bir bombadır. rakibe, takım arkadaşına ya da minyonlara yerleştirilebilir. öldükten sonra da kill alabilmenizi sağlar. 4 saniye sonra olduğu için panik olup 2 saniye süren bariyere basan az canlı rakibi gafil avalar. w sikilli diğer skillerin bekleme süresini 10 saniye azaltır, ki düzgün kullanılırsa çok etkili bir skilldir. e skilli sizin veya takım arkadaşınızın hareket ve saldırı gücünü arttırır ya da tersini rakibe yapar. burada w skillinin önemi anlaşılır. e ile adc'y hızlandırdıktan sonra w'yu kullanarak anında kendinizi de hızlandırabilirsiniz, ki bu kaçarken çok önemlidir. aynı özell.ği q için kullanırsanız bombayı önceki patlamadan birine atarsanız ilki hemen patlar diğeri yerleşir.

    gelelim ultiye; zilean kendine ya da takım arkadaşna ulti atar ve ulti attığı kişi 7 saniye içinde ölürse en az yarı canla tekrar doğar. genellikle team fight'ta tank'a ulti atarak zilean olarak görevinizi başarı ile yerine getirebilirsiniz.

    sup olarak adam arayan suserlara, zilean, soraka ya da taric ile şifa olabilirim*.

    tecrübelendikten sonra editi: q yedikten sonra bariyer basan mallar geride kaldı, zaten ap'ye karşı neden bariyer basılsın.

    mal gibi tanka ulti atıyormuşum, o ulti adc ya da apc'ye atılacak.

    zilean oyun başında özellikle çok dürten bir support, eğer sustaini yüksek bir supportunuz yoksa, nami soraka sona gibi, riskli oynamak zorundasınız zilean'a karşı.

    oyunun en uzun buff'ı zilean'nın e skilidir. oyunda başka 5.5 saniye buff yoktur

    bir de efsane pasifi vardır. takımın %8 daha çok xp almasını sağlar. bu durumda örneğin ultiniz daha çabuk gleir ve rakibi avlarsınız.
  • galio gibi az tercih edilen lol karakterlerinden biri. sağlam harass yapar. oyunda ihtiyacınız olacak her şeye sahip skilleri mevcuttur ama yine de sevdiremez kendini. ne midde oynamanı hoş karşılarlar. ne adcsi yanında ister.

    türk serverındaki seslendirmesini şirinlerin jeneriğindeki ''iyi bir çocuk olursanız belki şirinleri bile görebilirsiniz.'' diyen adam yapmıştır.
  • oynaması çok zevkli bir hero ama support olarak girilen oyunun başında yanlışlıkla ilk kanı akıtıp üstüne ikide iki yapınca çok küfür getiriyor.
    q skilli :(
  • pasifine nerf yemiş olan hero. artık tüm takım arkadaşları ve kendisine %8 fazladan xp kazandırmıyor. sadece 1500 mesafedeki takım arkadaşları yararlanıyor. aynısını janna'ya yaptılar.
  • en güzel skini shurima desert olan dede
  • karşı adc'yi çileden çıkaran destek/büyücü dediğimiz lol şampiyonu.
  • aram oynarken sınırsız kill alabileceğimiz, normal haritada hiçbir boka yaramayan lol herosu
  • ayrıca bu başlık da (bkz: zilan odabaşı) nı görüp zilean diye okuyan biri tarafından açılmıştır diye düşünüyorum
hesabın var mı? giriş yap