zina suç olsun
-
şuurlu müslümanların inisiyatifinde başlayan güzel öneri.
-
-
"madem benim dinim bana yasaklamış, neden tüm herkese yasaklamıyorum ki" furyasının yeni bir ürünü. bunun bir üst seviyesi namaz kılmayana sopa atmaktır ki okulda yapıyorlardı bize o işlemi de.
-
boş işlerle uğraşmayı misyon edinmiş saadet partisi gençlik kolları temennisi. güneyde suriye kaynıyor. batıda yunanistan çalkalanıyor. doğuda ermenistan-azerbaycan arasında savaş çıktı çıkacak. adamların temennisi: "zina suç olsun".
-
-
dini inanca göre zaten büyük bir suç olan herhangi birşeyin neden devlet tarafından da suç olması gerektiğini anlayamadığım istek.
hayır ben girmişim günaha, zaten pişmanım ve cehennemde cayır cayır yanacağım; bununla beraber siz bundan büyük bir keyif alacaksınız ayrıca. e ben bunun günahını neden zaten çekecekken birde dünyada çekeyim?
haaa bana verin garantisini bu suçun vebalini devletimizin sayesinde mapuslarda çektiğimde günahımın silineceğine, seve seve kabul ederim. ama yok bu imkansız. o halde saçmalamayın allah aşkına.
şimdi yanlış anlaşılmasın adam öldürmek de dini inancımızda suç ama bu başka birşey takdir edersiniz ki bu tecavüz değil bu zina. -
şükür namazı geleneğine sahip bir toplumunun kendiyle çelişkisidir. ulan bacak arasına şükredip imana geliyorsunuz, seksomanyaklık sakal boyu, neyin artistliğidir çözemedim.
inanmayanların siklemeyeceği yasak. ne dedim bak? sik-le-me-ye-ce-ğiz. siz yapmazsanız yerinize biz bir daha yaparız. malum, memleket aç. -
-
'sinirden kendimi siksem zina sayılır mı?' sorusunu aklıma getiren haber.
-
bunu savunan kişilerin mantığını ve derdini az çok anlamaya başladım.
(bkz: şimdiye kadar iki çıktığı olan adam)