• canı sıkılan bir arkadaşımız.
  • tarafından trollenmişliğim vardır,hoşgörülü bir insandır.kabul etmek lazım,güzel rol yapıyor ve sonunda sinirlenmeden bu duruma gülebiliyorsunuz...
  • (bkz: troll)
  • beni troll listesine ekleyip galatasaraylılara hedef gösteren bu zat bakalım neler demiş

    galatasaray taraftarına yalaka (bkz: #69636040)
    galatasaray'a utanmazlar topluluğu (bkz: #69637078)

    kendi takımının ostersunds'a 3-4 gol atabileceğine de hiç inanmamış, sen nasıl bir galatasaraylısın? (bkz: #69545848)

    (bkz: #69527058) bu da gene çok uzun okumadım ama galatasaray taraftarına hakaret ettiği ilk cümleden ortada.

    troll nedir bilmeden beni trollükle suçlayan bu kişi mi daha çok gs'ye hakaret etmiş, ben mi? benim zaten bir tane bile hakaret içeren entrym yok ama neyse.

    kendisi kombinesini veya lig tv'sini iptal etti mi yoksa boş boş konuşmaya devam mı takip de edicez haberi olsun (bkz: #69502574)
  • ozelden ettigi kufur sayesinde kendisinden haberdar eden bir troll

    (bkz: donuza ekle)
  • come to beşiktaş ms troll
  • ingilizce dersini asıp fifa oynamaya gitmiş ve beşiktaşı alan arkadaşına karşı sürekli kaybetmiştir.
  • (bkz: #71742734)

    konulu videoların kahramanı, gereksiz bir troll. vivid, brazzers tornasından geçendir aynı zamanında.. meraklıysa eğer, çekeriz kendisiyle konulu filmleri. dün de taraftarı olduğu takıma beşi bir yerde taktılar..
  • hakkında yazılanları itina ile sildiren bir user.

    itiraf edeyim kendisinden önce hiç entry m silinmemişti. demek ki ona göre davranmak gerekiyor. normalde çok umrumda olmaz ancak özel bir hassasiyet geliştirdim bu liseliye karşı. öncelikle kendisi beşiktaş gs maçı sonrası yönetiminden hocasına kadar herkesin istifası istenecek diye konuşuyordu.

    o maç geldi geçti. beşiktşa tıpkı tuttuğu takım gibi bu gibi arkadaşları da itina ile marizledi. başkanları hocası falan bile sustu. bu hala konuşuyor. zira utanma,arlanma gibi duyguları olan insanlarla konuştuğumu sandığımdan bir beklenti içine girmiyor değildim ama artık yersiz olduğunu düşünüyorum.

    kendisi beşiktaş maçından sonra efsane patates oldu. millete bir de modlog paslıyor. ben silmiyorum diye. bu bir delikanlılık örneği değil yaptığın ucubelikle övünmektir. sıkıntılı bir durumdur. ayrıca beni liseli olarak adlandırmış. adamın sadece beşiktaş ve gs başlıklarına yazdıklarını okuyanlar gerçek liselinin kim olduğunu görecektir.

    kendisine azıcık büyümesini, utanma'nın kelime anlamını,bu tarz duyguların kendinde olmayışının sebebini araştırmasını ve bir psikoloğa gitmesini tavsiye ediyorum. zira porno izleyerek (#72704847) bu sorunlarını çözebilecek gibi durmuyor.
hesabın var mı? giriş yap