• zorlu center'da bulunan spor salonu.

    her spor salonunda olduğu gibi, burada da hocalar sizle ilgilenmiyor. özel ders parasını veriyorsunuz, düdüğü çalıyorsunuz.
  • (bkz: #65993155)
  • diğer zone club başlıklarında da anlatıldığı üzere maaşlarını alamama vs sebeplerden dolayı, yüzme, fitness hocalarında sirkülasyon çok fazla.

    üye olmayın, hadi oldunuz diyelim sakın uzun süreli olmayın. olumsuzluk çok fazla ve pişman olduğunuzda iptal etme şansı yok. üye yaparken öyle demiyorlar tabi, istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz diyorlar.

    yakınım zone göktürke üye oldu, yüzme hocası işi bıraktığından üyeliğini iptal etmek istedi, önce paranın %60'ını ödeyeceklerini söylediler, sonra her ay ertelediler, iptal işleminden tam 6 ay sonra da sözleşmede yazan "yalnızca başka şehre taşınma ve sağlık raporu ibraz etme şartıyla" iade yapacaklarını söylediler. sözleşme olduğu için bıraktık mahkemeyle uğraşmadık. 1800 tl hiç spor yapmadan boşa gitti malesef.
  • mars grubu tarafından satın alınarak tarihe karışmış spor kulübüdür. brandium, zorlu ve göktürk şubelerinin tamamı mac olarak hizmet vermeye devam edecektir, hayırlı olsundur.
  • mac tarafından tüm şubeleri satın alınmış. şu an mac dışında bir zincir kalmadı sanırım.
  • kapandığı için zorlu center şubesindeki zone spa'dan aldığımız masaj elimizde patladı.. değişik bir masaj oldu. attığımız maillere de kimse dönmüyor tabi ki..çok teşekkür ederiz.
  • kapandığını duyunca sevindiğim spor kulübü. çalışanlarının bedduaları uygun merciye ulaşmış demek ki.

    insanları çalıştırıp paralarını vermez, sigortalarını geç yapar, maaş gününü geciktirir, sözlü olarak anlaştığın parayla yatan para birbirini tutmaz vs. vs. bu sebeple de sıklıkla hocalar değişirdi.

    alma mazlumun ahını çıkar ahesta aheste cihan bey. umarım kazandığın tüm parayı da kaybedersin.
hesabın var mı? giriş yap