• 18 yaşında bir birey kendi iradesi ile karar almış ve uygulamış ise ortada bir haber değeri yok demektir. kendisinden yaşça büyük biri ile nasıl bir duygusal bağ kurabilir orası kimseyi ilgilendirmez.

    edit: başlık üstüme kalmış.
  • (bkz: zonguldak)
    (bkz: felsefe)
  • hâlâ 18 yaşında özgür birey diyenler var. bu insan 50 yaşında aradaki yaş farkından bahsetmiyorum 18 yaşındaki bir insanın ne kadar özgür olabileceginden bahsediyorum 30 yaşındaki bir kadın 60 yaşındaki ile beraber kaçarsa işte o zaman sorgulanmaz. ama bunun nedeni sorgulanmalı. ebeveynler çocuklarını iyi yetiştirmeli, çünkü gerçekten artık can sıkmaktan öteye geçti artık.
  • ya siktir edin ne yaparsa yapsin, hukuki olarak anasi babasi bie birsey diyemez, bize ne amk. bir sure sonra sumsuklene sumsuklene evine donecek zaten.anasi babasi olsam evden iceri sokmam, boyle insan evladi kendi cocugun bile olsa acimayacaksin.

    avrupalilarin gozunu seveyim. kimse dertlemez su durumu, geri gelirse eve de almaz, sorry darling, we have no spare room for you.
  • lise yıllarında öğrencilerin öğretmenlerine aşık olması çok sık yaşanılan durumdur. aklı başında vicdanlı hiç bir öğretmen, öğrencisinin bu duygularını istismar etmez. asla anlayışla karşılanabilecek bir durum değildir.

    hababam sınıfı güle güle filminde edebiyat öğretmeni mehmet öğretmenin, ( ilyas salman ) kendisine aşık olan öğrencisine sarfettiği o unutulmaz sözleri geldi aklıma:

    “gençlik aşkları nisan yağmurları gibidir, gelir geçer. gerçek hayat senin bildiğin gibi değildir. elbette unutacaksın”

    her öğretmen, mehmet öğretmen değil ne yazık ki!
hesabın var mı? giriş yap