• business simlerinin en sonuncusu. arkasinda microsoft oldugu icin guvenerek indirdim netten ama hatalari var bircok. arti fazlaca kolay, uc saatten sonra bi sey ifade etmemeye basladi. daha iyisini beklerdik...
  • tutorialında "böyle bir oyunu yapanların her dediğine inanmayın" ibaresini ögreten oyun
  • bi sure sonra pek zevk vermeyen, ama yaraticarinin bunun icin araya kucuk easter eggler soktuklari oyun. mesela ren geyigi alip, adini "rupoln" koyunca, burnu kirmizi oluyor ve isikli gibi gozukuyor. baska bir ren geyigi'nin ismini de "dancer" koyarsaniz, iki ren geyigi dans etmeye basliyor. bir ziyaretcinin adini barney koyarsaniz eger, barney kiligina girip dolasmaya baslio (mor dinozor) vs. vs.
  • oyun kodları rollercoaster tycoon ile nerdeyse aynı olan, hayvanat bahçesi işletmeciliği oyunu. ancak rollercoaster tycoon'da daha detaylı oynama seçenekleri varken, zoo tycoon, çocuk oyunu tadında yapılmış. mesela çalışan sayısı, eğlence aktivite çeşitliliği, map editor...gibi seçenekler, inşaa edildikten sonra fazla sorun oluşturmadan kullanılabiliyor.
    finansal konuda ise basit bir örnek vererek açıklayayım : yemek ücretlerini tavan yapsan bile, ziyaretçi isyanı ya da aylık tüketim miktarında azalma olmuyor. o yüzden finansal konuda rahat olun.
    tabii, gün içerisinde stres atmak konusunda çok eğlenceli. her hayvanın zevkine uygun alan kurmak, ilerleyen zamanda, parkın şenlenmesinden mütevellit ekran koruyucusu tadında izlemek ve kolay oynanış, ayrı bir tad, ayrı bir lezzet...
    microsoft tarafından yapılması da, iş yerinde oynayanlar için büyük imkan; açılıp kapanması, an meselesi.
  • yeni bir versiyonu yapılması gerekiyor. oyunun büyük bir hayranı olarak saatlerce oynayabilirim tekrar.
  • serinin sonuncusu aldığı yüksek puanlar ile sevenlerini sevindirmiş oyun. kaynak
  • cm 03/04 gibi ara ara oynama isteği getirten eski,basit ama güzel oyun. şu aralar arayıp duruyorum oyunu ama hep demosu çıkıyor karşıma. oyunu bulmama yardımcı olabileceklere büyük minnet duyacağımı arz ederim. saygılar.
  • güzel bir oyun. ayrıca kolay falan değil. mesela zürafalar asla mutlu olmayan hayvanlar. belli bir mutluluk seviyesine ulaşınca yavruları oluyor. zürafa yavrusu görünce insanın yaşadğı mutluluk anlatılmaz.
  • günümüzde artık pek esamesi okunmayan tycoon oyunlarının zirve yaptığı dönemlerin önderlerinden olan oyundu. dinosaur digs ve marine mania ek paketleriyle beraber onlarca hayvan arasından seçim yaparak çok güzel hayvanat bahçeleri yapabilir, sonra da eeeh eytere bea diyerek hayvanat bahçesinin kapısına duvar örüp hayvanları serbest bırakırdınız.

    oyun aynı zamanda bazı yöntemlerle normalde olmayan hayvanları çıkartmanızı sağlardı. kafeslerden birinin adını cretaceous koyarsanız triceratops, xanadu koyarsanız unicorn hayvanını çıkarabiliyordunuz. ayrıca akvaryumun içine denizkızı heykeli koyunca, heykel cana gelirdi.

    benim için oyundaki en zevkli olaylardan bir tanesi ise aynı coğrafyanın farklı hayvanlarını aynı kafes içerisinde yaşatıp mutlu etmeye çalışmaktı. fauna flora ve coğrafya arasındaki uyumu öğretme açısından da çok başarılı bir oyundu. oyunun bana öğrettiği en büyük şey ise yaban domuzlarının üremedeki hızıydı. 1 erkek ve 3 dişi domuzdan oluşan kafes kısa sürede 20 domuzla dolardı.
hesabın var mı? giriş yap