• yeni bir ürün.

    cilekli cikolatali
    vanilyali cikolatali
    antepfistikli cikolatali
    elmali tarcinli

    cesitleri mevcut. hepsi oldukca basarili ve hafif.

    http://www.dogalmeyvetatlisi.com/
  • antep fistikli cikolatalisi guzel ama biraz bogazda glikoz surubu varmis gibi yanma hissi birakiyor. icerigine bakmadim her sey tamamen dogal mi bilmiyorum tek seferde tum paketi bitirince insanin icini bayiyor. yarim yarim yenebilir ozellikle diyet icin ideal bence ara ogunde yarim paket guzel olur. gecen migrosta indirimdeydi. acicik pahali 3-4 tane alayim evde bulusun desen 10 lirayi geciyor indirimli haliyle. turkiyede iyi bi snack buldum diye seviniyosun sonra bakiyosun 85 lira. ne koyuyonuz ki icine 50 gr sey 4 lira etsin?
  • leman dergisi markaları gibi adı var. zürriyet gazetesi gibin.
  • tatları aşırı şekerli, yavan gelen, tatlandırıcı içermez yazdığı halde hepsinde tatlandırıcı basılmış gibi yapay bir tat olan tatlı.

    çileklisini alacağınıza çileğin üstüne kakao dökün yiyin aynı tat olur heralde, bi numarası yok. çilek aşıkları sevebilir, benim için olmasa da olur, aldığım kaloriye değmez bir tat. içlerinden en yenebilir olanı yine de.

    elmalı tarçınlı elma ve tarçın uyumunu sevenlerdenseniz elmanın üzerine tarçın dökün yiyin hem daha sağlıklı hem çok daha lezzetli. ya da bırakın elmayı kütür kütür ısırın yiyin o bile daha lezzetli tatlı, mide bulandıran yapay tattansa...

    vanilyalısı en şekerli geleni, iç kıyanı. vanilyalı çikolata yiyeyim ama içeriği görece sağlıklı olsun, tadı kötü de olsa nefsimi köreltsin yeter derseniz yenebilir.

    ama antep fıstıklısııııı... antep fıstığının girdiği bir ürün nasıl bu kadar kötü olabilir arkadaş!? hani bayramda ziyarete gittiğiniz bazı evlerde 5yıl öncesinden kalma bayat dandik bir fıstıklı çikolata ikram ederler ya hahh işte aynı o tat. son kullanma tarihine baktım direk, daha 8ayı var. yedikten sonra da bozuk fıstık yemiş gibi acı bir tat kalıyor ağızda. evlerden ırak... antep fıstığına hakaret...

    beslenme tarzınıza göre tercih edebileceğiniz ürünler olabilir siz yine de bi deneyin tabii ki isterseniz.* ama bunlara lezzetli/güzel/bayıldım/süper vb diyen insanların damak zevki benim gözümde yoktur.
  • bir süredir yaşamımı çilekli çikolatalı olanıyla sürdürdüğüm ürün. filtre kahve ile birlikte gayet tok tutuyor tavsiye ederim.
  • yenir mi? yenir. bir daha alır mıyım? almam. işte öyle bir lezzet
  • akşam köfte yedikten sonra oluşan tatlı yeme isteğini bununla bastırmaya çalışmayın sakın. hatta müptelası değilseniz, ilk defa tadına bakacaksanız ağzınıza dahi sürmeyin. doğal olacağım derken b.kunu çıkartmak böyle birşey olsa gerek.
  • her çeşitinden bir tane aldım. şeker ilvesiz, katkısızçikulatalı meyveli bar. gece yemek için aldım. her gece 1 tane yediğim nestle crunch'ın yerine tüketmeyi düşünüyorum. daha hafif görünüyor.
  • gayet önyargılı bakmama rağmen migrosta indirime girince denemek için aldım.
    içindekiler kısmında geçen "aroması" ibaresinden huylanıyordum. aroma nasıl elde edilmiş vs.

    güvendiğim bir iki beslenme uzmanı da önerdiği için 3 tanesini denedim.

    sütlü kahveyle yarım paketini yiyorum. bir haftadır deniyorum, cidden tok tutuyor.

    bitter çikolata da aynı etkiye sahip ama onda şeker var. daha makul olabilir o açıdan.

    ben hindistan cevizli, çilekli ve vanilyalı olanını denedim. en tatlı isteğini bastıran vanilyalı oldu. çilekliyi çok sevmedim ama zaten lila pause da sevmezdim. hindistan cevizli ise kötüydü bana göre.

    fiyat performans oranında muadillerine göre çok başarılı. kendi web sitesinden 12 tanesini 33tl ye alabiliyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap