• saclari mireille mathieu'ye benzeyen, ama mireille mathieu gibi urkutucu olmayan, bilakis sempatik insan. francis ve arkadaslarinin* maceralarini anlatirdi, pazar sabahlari, voltran baslamadan once.*
  • trt2 ve daha sonra da trt4' te ingilizce öğreten kısa küt saçlı, toparlak yüzlü kadındır. bbc kaynaklı olduğunu sanıyorum. ayrıca aynı kadının bir de sarı bıyıklı adam olanı vardır ama o ingilizdir.
  • anadolu universitesi'nde ogretim uyeligi yapan, bir arkadastan duyduguma gore su anda asiri sismanlamis bulunan teyze.
  • saç modeli benim 5 yaşımdaki modelimle aynı olan, kendimi bildim bileli orada durup ingilizce öğretmeye devam eden kadın. yanındaki adamın kocası olduğunu duymuştum,john sanırım onun adı.
  • anadolu üniversitesi eğitim fakültesinde çalışan bu teyze prof ve ismide zülal balbınardır..ayrıyeten kendisi mitoloji derside vermekte olup sigara kokusundan,külünden,izmaritinden ve sigara içenlerden de hiç hoşlanmaz..agrasif ve korkutucu bir yanı vardır..
  • saç şeklinden dolayı annemin bir zamanlar hasta olduğu kadın.annem bu durumda beni de aynı saç modelinden kestirmem için hasta ediyodu.*
  • o kadın cumartesi sabahları bi güzel programını yapardı.. sene 88 veya 89. ben her cumartesi sabahı saat 10:00' başlayacak çizgifilm kuşağını izlemek için televizyon karşısına geçerdim. bu arada 08:00-10:00 arası onu izler feyz alırdım.
    (bkz: hey gidi günler hey)
  • chocukken babam yuzunden ailecek izledigimiz acikogretim derslerindeki siyah sachli yuvarlak suratli ingilizce ogretmeni kadin. degishik bi sach shekli vardi kafasina peruk takmish gibi yuvarlak tombul minciklanasi bi suratla chizgi film karakteri gibi biriydi, egik bıyıklı mr smith ile ders anlaminda geyikler yapardi. yes no yu how are you yu kendisinden ogrendik, adini sanini bilmem ama shu an (ki bahsettigim zamanin uzerinden en az 15 yil gechti) buyuk ihtimal sachlari agarmish yuzu chokmushtur ve buyuk ihtimal hala tv de eski hali acikogretim dersleri veriyodur. bu tv boktan bi alettir kanimca.
  • bir donemin cocuklarinin korkulu ruyasi tas seklinde sac kesimleriyle insani rahatsiz eden, fakat muazzam guzel (diye hatirladigim) ingilizce aksani ve duru sesi ile insani yatistiran, sisman bayan.
  • bana hep i$itme engelliler icin haber bulteni ve arkasindan voltron'i hatirlatan sima.. (bkz: fiasco) (bkz: loch ness)

    beraberinde pek cok aniyi canlandirmi$ bir kivilcim oldu kendisi.. ses tonuna kadar unutmak mumkun degil.

    "bu bolumumuzde martin bira isteyecek fakat i$yerinde bira icilmedigini ogrenince cok uzulecek"
hesabın var mı? giriş yap