• capita, bataleon, lobster snowboardlar ile union bağlamaları başta olmak üzere;
    666 tekstil ürünlerine bayilik yapan eaksiyon spor dükkanı. ilgilendiğiniz spora samimiyetinizi ispatlarsanızz çalışanlar ve yöneticiler iki kat güler yüzle sizinle ilgilenecektir.
  • soru sorduğunuzda, soru soran öğrenciyi azarlayan öğretmenler gibi sizi de azarlayan çalışanları olan dükkan.

    entry i biraz açmak gerekir şimdi. ortaya laf atıp kaçmak gibi olmasın. yeni başlayan ve ilerleme aşamasında olan biri olarak kendi boardunu almaya karar vermiş her boardçu gibi kafamdaki bir sürü soruyla ben de kendime uygun tahta arayışındaydım ve benim ölçülerime uygun olan tahtayı internette gözüme kestirip sosyal medya yoluyla bu firma ile iletişime geçtim.

    sağolsun firma zahmet edip sorularıma cevap verdi. sonrasında alacağım tahtayla ilgili kafam karıştı. kafa karışıklığımı gidermek ve emin olmak babında bu dükkanla tekrar iletişime geçtim, bir kaç soru daha sordum ki bence yapmasam daha iyiydi. fırça yedim ve ukala tavırlara maruz kaldım "daha ne kadar anlatacağım, ben size zaten anlattım, boşuna anlatıyorum, alacaksanız alın, kafanız karıştıysa karar verince iletişime geçin". gibi. kendimi resmen azarlanan çocuklar gibi hissettim.

    aynı gün içinde board arayışlarım devam etti. aynı boardu başka bir dükkanda* buldum. bu sefer o dükkanla iletişime geçtim. adamlar telefonda tam 15 dakika benimle konuşup bu board hakkında benimle her detayı konuştular, tüm sorularıma samimiyetle cevap verdiler, son derece saygılı ve kibarlardı ve en sonunda o boardu almak içime sindi, kafamdaki tüm sorular cevap buldu. almaya karar verdim ama bu sefer de o dükkanda o gözüme kestirdiğim boardun bana uygun bedeni yoktu. uygun beden boardu benim için arayıp bulup temin edeceklerini söylediler, sağolsunlar.

    sonra ne oldu. konuştuğum firma, uygun boardu bana temin edebilmek için zulamatikle iletişime geçti ve ardından zulamatik bana mesaj yazdı. "şu mağazayla siz mi iletişime geçtiniz, elimizde son bir tane kaldı ve istediğiniz boardu şu an onlar istiyor" diye. "evet" dedim. durumu anlattım. ve ne oldu? zulamatik "o boardu sattık" dedi. ben de yedim tabi :) yani "elimizde son bir tane kaldı" sözünden 10 dakika sonra "sattık" deniliyor.

    yani böyle ilginç bir mağaza.
hesabın var mı? giriş yap