hesabın var mı? giriş yap

  • dallas mavericks ve sacramento kings'in sezonun ilk 40 macinda uyguladigi basketbol sistemi. sonrasinda dallas formsuzluktan, sacramento'da sakatliklardan dolayi duraklama devrine girmi$tir.

    sistem, 'defanstayken topu al**, sprintere ilet, 3.0 saniye gecmeden basketi at veya asist yap' $eklinde ozetlenebilir. genelde, dana gibi ko$an 2-3 eleman, iyi $ut sokan 1 ve iyi smac yapan ba$ka 1 elemanla en iyi verim alinir.

  • mülakatın tersine dönmesi muhtemeldir, siz onun şartlarını kabule zorlanırsınız
    - ben istediğim zamanlarda sevip okşayabilirsin. uykuda rahatsız edilmekten hoşlanmam.
    +tamam, makul. başka?
    - eve gelecek misafirleri iyi seç. öyle yok kedi manyağı olup üstüme atlayanlar, yok efendim benden tırsanlar gelmesin istemem. efendi efendi oturacak adam çağır evine.
    +ehem nası yane?
    - valla diyeceğimi dedim ben, rezil ederim sonra, demedi deme
    +eee, başka?
    - valla senin sevgilin benim sevgilim. gider yavşarım, kucağına falan otururum yane. kıskanmak yok. martta falan coşuyo hormonlar, haliyle değişiyo dengemiz ama aslında hiç hazzetmem öyle kuyruklu, kıl yumağı yaratıklardan, baştan söyleyim sonra bozuşmayalım. kapiş?
    +bi dakka yaa?
    - biri ikisi yok. budur. yemek en az üç çeşit olacak. artıkları oturur kendin yersin. menüyü ben belirliycem. öyle her allahın günü aynı şeyi yemem.
    +anlaşıldı!! kapı ilerde sağdaydı..
    - aa hayırdır? gidiyo musun insancım? sen de kalsaydın benimle, bi kenara kıvrılır yatardın?..

  • elini tost makinesine sıkıştırıp, bulaşık yıkarken kırdığın bardağın cam parçasının değil ''bardağın kendisi''nin eline saplanmasıdır. dehşet anı yaşanan şokla bir kaç saniye elime bakakalmıştım da sonra acıdan depar atmıştım tabi.

  • az önce "topraklarını terör örgütüne açan kim?, esad. işıd'e silah desteği veren kim? esad" dedi. cidden dedi bunu.

    hani çıkıp "son mallar tohumluydu ama dünkü maçta finlandiya'da kar yağdığı için kobe bryant'la morgan freeman öpüştü" filan dese yine alkışlayacaklar.

  • yanlış bilmiyorsam;

    zamanında derin denizlerinde petrol olduğu keşfedildiği zaman, petrol çıkarma şirketleri bu konuda hiç bir bilgisi olmayan, eğitilmiş personeli olmayan ülkeye akın ettiler. ancak norveç devleti petrolu kendi çıkaracağını açıkladı ve personel eğitmeye başladı, teknik adamlar yetiştirmeye başladı. tahmin edeceğiniz gibi ilk seneler verimli bir çıkarma yapamadı devlet, teknik bilgiye sahip personelin eğitilmesi zaman aldı. ama sonrasında gerek teknik altyapısını kurup, gerekse eğitimli işgücüne sahip olunca devlet petrol geliri üzerinden hiç bir şirketle gelir bölüşümüne gitmedi. bu yaz gezdiğim kadarıyla tüm yollarını ve altyapısını yeniliyor. ülke avrupa birliğine girmiyor, çünkü petrol geliri nedeniyle cari fazlası var, fazla veren ülkelerin ab'yi fonlaması gerekiyor. bunun yerine her yıl fazlasını halkına planlı bir şekilde harcıyor.

    ders alınacak çok nokta var sanırım.

  • bir kac farkli etkisi olabilir.
    1. mhp akp ile koalisyon kurarsa bahceli parti icindeki muhalif ve akp karsiti gruplarin elestirisine maruz kalir. bu gruplarin bir kismi chp'ye kayabilir.
    2. bahceli kabul ederse derdi hdp ile degil koltukmus diyenler cikacaktir.bu durumda akp'ye kisa vadede oy kaybeder.
    3. erken secim olursa tum akp karsitlari chp'yi mhp'ye tercih edebilir.

    her durumda bahceli icin kayba yol acacak gibi gozukuyor. gercek lider bu teklifi kabul eder, iktidar olacak kapasitesi oldugunu gosterir, hdp'yi ehlilestirecek usta politikalar guder, ulkeyi basari ile yonetir ve akp'yi ezer gecerdi.bahceli bu performansi zor gosterir.

  • italya'dan parayla iki prototip alıp otomobil pazarına hakim olmak gibi dahiyane bir hamleyi hiçbir devletin düşünmemiş olması ne tuhaf değil mi? yine balına dünya hakimi oluyoruz desenize.

  • birol güven'in pollyannavari öğüdüdür. şunu demiş:

    ''üniversite bitince iş bulacağınızı düşünmeyin. bulamayabilirisiniz.

    iş meselesini öğrencilik yıllarında çözün. öyle bir öğrencilik yılları geçirin ki mezun olunca işiniz hazır olsun.

    eğer fırsat gelirse okulu bırakıp işe girin. okulu nasıl olsa bir gün bitirirsiniz.''

    link

    birol sanırım türkiye gerçeklerinden habersiz. çocuklar duymasını 20 yıldır ülkeye kakalayabilen bir vatandaş olarak plazasında çayını yudumlarken ülkenin içinde bulunduğu durumu pek çözemiyor.

    yanına gidip iş talep ettiğinizde sizi kovacak adamlar gençlere kanaat önderi rolüne soyunuyor ya, çıldırmamak elde değil.

  • belediyeciliği sınıfta kalmış ekrem imamoğlu’nun bazı icraatları

    -açılan 15 kreş
    -çocuklara süt dağıtımı
    -mahmutbey mecidiyeköy metrosunun tamamlanması
    -yarım kalmış diğer metrolar için kaynak bulması ve inşaatlara devam etmesi
    -adalar’daki faytona koşulan atlarla alakalı sorunu çözmesi
    -askıda fatura uygulaması ile pandemi nedeni ile yardım ihtiyacı olanlara ulaşılmasının sağlanması
    -eminönü alibeyköy hattı 1. etabının 1 ay sonra açılacak olması
    -34 bin öğreciye verilen ve verilecek 3,200 tl lik burs
    -esenler otogarı yenilenmesi
    -kadıköy kurbağalıdere ıslahı
    -çeşitli altyapı sorunları çözüldü (üsküdar, eminönü vs. her sene sel olan yerlerde bu sene sorun olmuyor)
    - istihdam ofisleri açılıyor, hergün yüzlerce kişi iş buluyor
    -kemerburgaz kent ormanı
    -tuzla yaşam vadisi
    -deprem için bilim çalıştayı yapıldı, yol haritası belirlendi. bölge bölge ( örneğin yüksek riskli avcılar' dan) yapı tarama testlerine başlandı.
    - çiftçilere fide, gubre desteği verildi, ürünlerin pazarda satımı için kolaylık sağlandı.

    bunlar 1,5 seneye sığdırılan şeyler ki bunun 1 senesi pandemi ile geçti.

    gözünüze dizinize dursun. sen kimsin de sınıfta kaldı diye ötüyorsun? sen kimsin de belediyeciliğin neye göre sınıfı geçip geçmediğine karar veriyorsun?

    gevşekliğin, yavşaklığın bir sınırı olmalı.

    tanım : heyecanla beklediğimiz müjde. bazıları gibi iban istemeyecektir.

  • pegasus çalışanlarını cezalandırmak yerine, bu paylaşıma firma adı ekleyip dolaşıma sokan kişiye ticari itibarın zedelenmesi sebebiyle maddi manevi tazminat davası açsa enteresan olurdu. bu yandaş koruma kollama kanunu da kırk yılın başı haklı bir işe yarardı.

  • videoya bakınca gördüklerim:

    ihale + rant + peşkeş + range rover + ihale + nargile cafe + kısa dar paça + babet çoraplı ayakkabı + çift maaş + ihale + ihale + vergilerimiz + ihale + ultra lüks site + tespih + ihale.