• türk müşterilerini yatırıp bir şey*kmedikleri kalan, yurtdışı müşterilerine pozitif ayrımcılık (!) yapan ve söz konusu türkler olunca milliyet farkı tahsil eden bu kazıkçı (otel demeye dilim ve elim varmadı) esnaf kesimi sağlam bir boykotu hak etmiyor mu ey sevgili ülkem?

    rezilliklerden rezillik beğenin.

    (bkz: antalya lara limak otelin turk musteriyi kovmasi)(bkz: holiday palace otelin de milliyet farki almasi)
    (bkz: ankara black house apart otel)

    not : bunlara para kazandıracağınıza yunan adalarına gidip orada tatil yapmak daha mantıklı. en azından biraz insan yerine konulursunuz.

    hz editullah efendi : inanmak zor gelecek ama bakanlık denetleme yapmış ve otele para cezası yazıp haksız olarak alınan 120 euro ücreti müşteriye iade ettirmiş. bazen güzel şeylerde oluyormuş ülkenizde.

    https://www.instagram.com/…gsh=mwhjmtl4etnsow9zzw==
  • yapılması elzem bir davranıştır.
  • adamlar sevinir zaten türkler gelmesin diye fiyat şişiriyorlar
  • haha fakir türkler o oteller size muhtaç, sizi istiyor sanıyorsunuz. gitmeyin zaten işlerine gelir, istedikleri de bu. hedef kitleleri biz değiliz kabul edelim bunu.
  • saçma sapan, hiçbi zke yaramayacak boykottur.
    parası olan insan yaz mevsiminde keyfinden asla ödün vermez.
    ha fakirler zaten gidemeyeceği için buna boykot da denmez.

    adamın aylık 500.000 tl geliri var diyelim, ne yapacak çadırda, karavanda veya 3 yıldızlı trışkadan otelde mi kalacak?

    edit: hep ''yurtdışına gider?'' tarzı mesaj bombardımanına maruz kaldığım için yazma gereği hissettim. sülalemin yarısı turizmci. 12 yıl bizzat turizm sektöründe çalıştım ve izmir'den tutun kıyıdan kıyıdan ta alanya'ya kadar yüzlerce otelle ve acenta ile muhattap oldum iş hayatımda. bu ''parası var, y.dışına gider yeaa'' yazanlara söylüyorum; arkadaşım tüm zenginler cem uzan, cem boyner, hakko vs. kafasında değil. adama bir şekilde deli para miras kalmış ama zihniyet malesef hala 'fıseyin emmi'. turla ydışına gitmek istemezler, e kendilerinin tükçesi bile a 0,5 level'dayken kendi başlarına zaten dil olmadığı için gitmiyorlar. para bok, adamın 750 tane dairesi var ama size yeminle söylüyorum 3 yıldızlı her şey dahile gidiyor. ya da ultra her şey dahile gidiyor ama resepsiyonda günlüğü 200 lira daha düşürmek için araya tanıdık sokmaya çalışıyor.. emin olun yurdum zenginlerinin %90'ı bu kafada. ne skme yarayacak o para anlamış değilim. zihniyet bu.
  • adamlar turkler gelmesin diye her onlemi aliyor, siz de boykot edelim diyorsunuz.

    t: muhtemelen en buyuk destegin hoteller tarafindan verilecegi boykot.
  • benim anlamadığım bu konu en az 20 yıldır zaten böyle, ara ara farklı gerekçelerle gündem oluyor, tartışılıyor ama sonuç yine değişmiyor.

    zamanında birisi bu konuyu yabancı turizm acenteleri otel odalarını önceden ve topluca rezerve ettikleri için ucuza alıp ucuza satabiliyor diye açıklamıştı. yerel ajanslar ise risk almak istemediği için erken rezervasyondan kaçınıyormuş. ne kadar haklılık payı var bilemiyorum ama madem öyle bu yabancı acentelerden türkler niye satın alım yapamıyor? turistlere bir vergi indirimi var da, türk olunca mı yararlanamıyoruz?

    hadi ülkeye daha çok döviz girsin diye turistlere bir ayrıcalık yapılıyor diyelim, peki bu sebeple tatile yurtdışına giden türklerin ülkeden çıkardıkları dövizlerin hesabını kim verecek?

    biri çıkıp bu işin sebebini doğru düzgün açıklasın artık. yıllardır bu soruna çözüm üretilememesi gerçekten utanç verici. hadi özel sektör bunu bir şekilde beceremiyor, turizm bakanlığı neden bu işi bir türlü çözemiyor?
  • yıllardır uyguladığım boykottur.
    parasızlıktan da değil.

    inanın oralara verdiğim paraya acıdığımdan sadece.

    deniz tatilinin en önemli ve tek önemli unsuru deniz.. ona da 500 yıldızlı otelde de girsen aynı deniz. ben zaten kumda takılmam.. direkt kayadan dalacağım denizi severim... ee?

    otellerde kim istiyorsa kalsın.
    boş kalmaz onlar..

    zaten beyaz yakalı, eğitimli türk yerine koltuk altı orman gibi pis ingiliz kanalizasyon işçisini tercih ederler.

    beni tercih etmeyeni ben neden edeyim?
hesabın var mı? giriş yap