• 'bayram tatilinde monako’da ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve kolunda 585 bin liralık rolex saat olan akp izmir milletvekili şebnem bursalı’nın ardından akp grup başkanvekili ve manisa milletvekili bahadır yenişehirlioğlu’nun da yarım milyonluk rolex saati ortaya çıktı...
    ... yenişehirlioğlu, tbmm’de misafir ettiği hemşehrileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken, rolex saati görüntülendi. takipçileri ‘keşke biz de rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok’’ yorumları yaptı. yenişehirlioğlu da tepkiler üzerine paylaşımını sildi.' kaynak

    'biz; bu milletin ta kendisiyiz.' diye not düşmüş paylaşımına da. bu milletin ta kendisi 10bin lira emekli maaşıyla yaşam savaşı veriyor. milletin vekili de kendisini seçen milletle dalga geçiyor. yazıklar olsun.

    edit: biri de ne olmuş yani, adam dizide oynadı kazandı demiş. servet düşmanıymış bu haberleri yapanlar. sanki adam netflix dizisinde oynadı. oynadığı dizi de devlet televizyonu. o da senin benim paramla çekilen dizi yani. hatırlatmak istedim.
  • ya sahtedir ya da hediyedir.
    ikisi de millet aç iken çok sıkıntılı sn vekil.
    o kadar payitaht abdülhamit dizisinde oynadınız hiç mi ibret almadınız? oysa sevmiştik sizi. ama maalesef akp'nin çöküşünü hazırlayan olaylar bunlar...

    yoksa rol müydü?
  • başlangıç ayarlarına geri dönüyorlar, dönmüyorlar mı? (bkz: osmanlı devleti)
  • bu iran devrim muhafızı kılıklı beyefendi bile kendini rolexli, designer takımlı şatafata kaptırmışsa bu parti bir daha kuruluş muruluş ayarına dönemez.

    akp artık bir avuç şanslı elitin, oligarkın dünyada cenneti yaşamak için yanaştığı bir yapı olmuştur.

    akp elitleri, alışmış oldukları bu sınırsız imkan & sıfır hesap verme düzeninin, bu asr-ı saadet devrinin bitişine adapte olamayacaklar, sahte de olsa halka inme rolünü oynayamayacaklar.

    çünkü dünya nimetleri gözlerini öyle bir döndürdü, öyle bir kibirlendirdi ki, kendilerine bu imkanları sağlayan, onlara dünyada cenneti yaşatan kitlelerden tiksinmeye başladılar.
  • kolundaki gmt master 2 gibi duruyor ve iyi modellerinin ortalama fiyatı 2milyon tl'ye yakın(iç aksamı altın olanların fiyatı ise 100.000 dolar civarı yani 3 milyon tl'den fazla iken elmas taşlı olanlarının fiyatı 500.000 dolara kadar gidiyor)
    çocuklarına çöpten kurtlu elma toplayan analardan oy istiyorlar.
    depremde maraşta adıyamanda hatayda cesedi kepçeyle parça parça çıkarılan kimsesiz fukaralardan besleniyorlar.
    allahı gösterip şeytanla dans ediyorlar.
    gülüşlerinde bile kir pislik sinsilik var.
    zenginlik şatafat lüks gerçek ilahları!
    bu halk bunları siyaset sahnesinden silmezse bu halka da yazıklar olsun.

    rolex uzmanından gelen mesaj editi: model submariner olsa bile, stok bulunmayan modeller aynı zamanda ikinci el rolex pazarının fiyatlarını da artırıyor. özellikle daytona, gmt-master ıı ve submariner gibi paslanmaz çelik spor modellerinin az sayıda üretilen versiyonlarının ulaşılabilirliği azaldıkça fiyatı da artıyor. yani bu az bulunan modeller aynı zamanda altın gibi bir yatırım aracına dönüşüyor.
    submariner/50bin dolar; https://imgur.com/iuy9plm
    hollywood'lu mark wahlberg bunun taşlısını seviyormuş, 140.000dolar; https://imgur.com/2onxo4c
    vekilimizin hollywood aktöründen neyi eksik, devlet itibarı sonuçta, keşke taşlısını alsaymış.
  • mulk allahin yaa .. bunlar taşıyıcı sadece …
  • akebe tipi halk olmak. puahahahahahha

    --- spoiler ---

    akp grup başkanvekili bahadır yenişehirlioğlu, meclis’te ziyaretine gelenlerle selfie çekip paylaştı. kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark edince sildi.
    --- spoiler ---

    https://www.sozcu.com.tr/…-rolex-kazasi-p40527?s=09
  • işiniz gücünüz şov...memleketi gerçekten düşüneni yok bunların...
  • ıstakoz rolex bahane
    devletin malını yemek şahane
    ekonomik kriz varmış banane
    bunlara oy verenlerin vallahi hepsi avane.
hesabın var mı? giriş yap