• ilkokul mezunu berberlerin, öğretmenden en az iki kat fazla kazanması durumu. en dandik mahalle berberi bile günde 10 saç, 5 sakal tıraşı yapsa aylık 50k para kasıyor ve dükkanı ister 10'da açıyor ister 4'te kapıyor.

    edit: berberlik meslekmiş aşağılayamazmışız. taksiciler ne o zaman sabah akşam sövüyorsunuz burada?

    edit2: yediğim küfürün haddi hesabı yok, sonraki tıraşta suriyeli berbere gitmeyen en adi orospu evladı olsun bunlara para kazandıranı sksinler bu saatten sonra.
  • berberlik bir meslektir, dolayısıyla bir meslek erbabından bahsederken ilkokul mezunu diye aşağılamak anlamsızdır zira o kişinin meziyeti berber olmaktır, akademik başarı değil. bununla birlikte berber dükkân işletir, kira öder, vergi öder, işçi çalıştırır ve bir hizmet sağlar. bu hizmetin karşılığında aylık on bin lira da kazanabilir yüz bin lira da. ilkokul mezunu diye aşağıladığınız bu insanın geliri size dert olduysa demek ki sizin eğitim ve meslek seçimleriniz hatalı olmuş.
  • evet berberler çok para kazanıyor fakat ben 10'da açanı gördüm ama 4'te kapatan berberi görmedim. o söylenilen miktarı kazanan berber gece en erken 22'de kapatıyor dükkanı.
    bazen ben de diyorum ''ulan bu berberler çok iyi para kazanıyorlar , acaba yanlış mı yaptık okumakla etmekle'' diye , sonra çocukluğum ve gençliğim, yaşadıklarım aklıma geliyor, ''ulan her şey para mı ? '' diyorum.
    arkadaşlar siz-biz çocukken gezip, tozup , oynarken kısacası çocukluğumuzu yaşarken o adam çocuk yaşında ustasından hakaret işitip , milletin kılı ile tüyü ile uğraşıyordu.
    berber dükkanı oradaydı, çocukluğunuzu yaşayacağınıza, okulunuzu okuyacağınıza olsaydınız, şimdi hayıflanacağınıza.
  • resmen çılgınlık daha ötesi olamaz. zamanında olamadık.
  • eğer gerçekten kazanıyorlarsa, günde 12 saat ayakta çalışmakta olan bir meslek grubu için hak edilmiş kazançtır.
  • berberden çok öğretmen olmasının sonucudur. sen de berber ol sen de kazan.
  • birilerinin para kazanması size niye batiyor olum? adam meslek erbabı. illa sikik bi üniversitenin aptal bi eğitim tezgahından mı geçmesi lazım? hayır sen geçtin de ne oldu? berber de lazım iyi berber de kazanır arkadaş herkesi mühendis, doktor vs yapıcak halimiz yok
  • bi siktirin gidin amk doğruya doğru berber her gittiğimde, abi dolar abi enflasyon deyip 60-70-80-90-130-160 ne tutturursa, geçen sene şampuan makas bıçak depolamış zaten ama yok ne geçirirsem kar zihniyeti var. sınırda nöbet tutan adamdan,sağlık hizmetlerinde çalışanlardan, eğitim için çabalayanlardan, yeraltı üstü çalışanlardan kat be kat fazla kazanıyor. işin zorluğu ne, göte kıl tüy kaçmasıymış.
    not: o 3-5 yıl kullandığınız nezaketsiz makaslarınızı münasip bi yerinize sokarım. 3 kuruşluk adamlar gelmiş küfür ediyor eğitimsiz hırt hurt tayfa mk. sözüm işini adabıyla yapanlara değildir.
  • her kuşu siktik sıra berberlere geldi.
  • 40'lı yaşlara gelmeden kambur olan berberlerin ciro yapması durumu.
hesabın var mı? giriş yap