• “istanbul'da otoyolda emniyet şeridini gereksiz yere kullananları engellemeye çalışan bir tır şoförüne çakarlı bir araç sürücüsü tepki gösterdi.”

    adam hem suçlu hem güçlü. bir de tırın plakasının fotoğrafını çekiyor.

    çakarı takan kendini bişey sanıyor bu memlekette

    görüntüde emniyet şerini ihlal eden tüm araçlara ceza yazılmalı

    https://x.com/…167457?s=46&t=qe6mnwfbtfjwcdbelztocg

    plaka 34 tc 379 sanırım görsel
  • masai mara'dan serengeti'ye kadar tır kullansan, yolda şöyle hayvanlara denk gelemezsin amk. yaban hayatı çeşitliliği konusunda çok zengin bir ülkeyiz.
  • keşke plakayı çekerken ezseydi adamı. kim ulan bu eşkiyalar. neyse bu kafayla devam etsinler.

    (bkz: 31 mart 2024 yerel seçimleri)
  • akla aşağıdakileri getiren vakıadır.

    (bkz: sen devlet misin yavşak)

    ayrıca (bkz: sadly yes)
  • çakar yasaklanmalı
  • kağıthane-piyalepaşa tünelinde gidiyorum tünel hızı 70 km/s 75 ile seyrediyorum arkadan dalyarak çakarlı bir mercedes dart dart dart dart vermedim vermedim vermedim derken yol müsaitlik bulup yol verdim geçti resmi plaka değil hiç bir ekstra acil bir şey yok ortada dart dart dart çakar yaparak akıyorlar. resmi plaka olsa dahi acil görev bir şey yoksa keyfi kullanıma giriyor

    ne kadar yazarsak yazalım çözülmüyor çözülmeyecek
  • sanırım ben ve bir kaç kişi dışında herkesin çakarı var.
    biz, yani bir avuç çakarsız insanların hiç acelesi olmadığına göre, boş insanlarız.
  • çakar az gelişmişlik göstergesidir. bir trafikte çakarlı araç ne kadar çoksa o ülke o kadar az gelişmiştir, üçünü dünya ülkesidir. yani tam olarak türkiye’yi tarif ediyorum. bu ülkede kaldırıma park eden arabalara ceza yazan fahri trafik müfettişinin yetkileri kısıtlandı geçen günlerde. yasaları çiğneyen taraf kollanmış oldu. böyle bir ülke burası. muz cumhuriyeti.
  • çakar artı bu haki, bok böceği rengi gömlek altında yine colombia pantalon.
    olm sen gecesi gündüzü hafta sonu olmayın korumasın lan sen maks busun. ya yaşlandığın için ya da elin yüzün biraz düzgün diye çekmişler koruma şübeye sabahtan akşama kadar araç kapısı açıp kapatıyorsun. arada havalı olsun diye etrafa tehditkar bakışlar vs. vs. ulan kim ne yapsın senin götü bolu müdürünü. devletin valesi.
  • yukarıdaki arkadaş doğru demiş aylık 50 kağıt atsam götünü siktirecek adamlar korumacılık oynuyor. columbia gömlek ve pantolon giyip etrafa kabadayı bakışları atarken devletin en büyük teröristlerini, mafya adamlarını, vergi kaçakçılarını koruyorlar.
hesabın var mı? giriş yap