• son kullanma tarihi yaklaşmış ürünler marketlerde öne konur.
    çoğu tüketici son kullanma tarihine bakmadan alışveriş yapar.
  • dava sonucunuz çoğu zaman avukatınızın umurunda bile olmayabilir.
  • bu hurda işe yaramaz, tamir olmaz denilen cihazları hurda fiyatına alarak tamir edip satıyorlar hemde inanılmaz fiyatlara.
    çoğu zaman 2. el yedek parça takıyorlar, özellikle motorları ve kartları.
  • sizin aldığınız fiyattan ben satıyorum.
  • saç ekim operasyonunda ekilen kök sayısı her zaman en az +1000 sayı fazla söylenir ya da greft sayiniz değil, saç teli sayinizi söyleyerek manipüle ederler.

    eğer bu operasyonu yaptiriyorsaniz kök alım işlemi sonrasinda saçlarınızı görmek isteyin. gazlı bezler üzerinde yer alan greftleriniz bir sirada 25 tane olacak sekilde 10 sira olarak dizilir, yani bir gazlı bez üzerinde toplam 250 greft bulunur.

    yani ekilecek kök sayisi 5000 ise, o küvet(tepsi) de 20 adet gazli bez olmalidir.

    2 - operasyonda eğer sakal altınızdan alım yapiliyorsa bu işlemde genelde 250 adet sakal kökü alınır.

    3 - göğüs kisminizdan kök almak sadece bir aldatmacadır çünkü göğsünüzde yer alan şey saç değil kıldır. yani kafaniza saç değil kıl ekerler, çirkin bir görüntüye neden olur. ancak kafaniza dağıtımlı şekilde ekilebilir kalabalik görüntü için fakat ne kadar doğru o size kalmış.

    4 - köklerin yerleşeceği kanal işleminde safir bıçaklar kullanılmalıdır, çünkü her insanin saç kökünün kalınlığı başka bir insandan farklıdır bu yüzden saçlarınizin kalınlığına göre 1.2mm -1.3mm -1.4mm - 1.5mm gibi safir bıçak boyutu seçilmesi gerekir. fakat gel gelelim bu safir bıçaklar 70 dolar gibi bir maliyete sahip olup ortalam 3 max 5 hastada steril şekilde kullanilabilir, eh maliyeti olduğu içinde çoğu yer bunu tercih etmek yerine göz karari bir şekilde bildiğiniz jileti makasla keserek o kanallari olusturur, bu yüzden yaralariniz geç iyileşir.ve beklediğiniz sıklıkta ekim islemi gerceklesmez, eh bir de kişisel açı metodu kullanılmadığında sonucunuz çim adam olmak olur.

    5 - ekim operasyonunda anlaştığınız hastane,klinik,ya da doktorun hiç bir önemi yok..operasyonunuz tamamen operasyona giren ekibin iş disiplini ve uzmanlığı ile ilgilidir, başınıza 20li yaşlarda insanlar oturuyorsa ekiminiz genelde pek iyi sonuç vermez çünkü o genç bir an önce ekimi bitirip parasını alıp aksam manitayla bulusmanin peşindedir, bu yüzden çok hızlı ekmeye çalışır, bu yüzden ekim yaparken grefleri kirar ve o kırılan greftler ölür. siz de operasyondan sonra saçımın şurası burası çıkmadı dersiniz, anlaştığınız merkez ise bunun sorumluluğunu almaz, biz işimizi yaptık % bilmem kaçlık kayip sizin sorumluluğunuz der, doğal der, işin içinden çıkar. işlem öncesi imzaladığınız ananmez formu nedeniyle hukuki hiç bir hakkınız olmaz.

    6 - bu işlem mikro cerrahi bir ameliyattir, sanıldığı kadar basit veya kolay değil ciddi bir operasyondur, eğer görüştüğünüz merkez size 30.000 tlden aşağı bir fiyat veriyorsa (normalde fiyatı 40.000-50.000 tl ) merdivenalti çalışan, uzmanlığı düşük seviyede ve sizin üzerinizde iş öğrenmek isteyen kişilerin yapacağı operasyon olur, siz ise bir denek olursunuz. ek olarak ilk opeasyonunuzun kötü olmasi demek 2. veya 3.bir operasyonu çok, çok zor bir hale getirecektir.

    7 - prp işleminde yüksek plazma sayisi veren özel tüpler kullanılmalıdır. sarı kan alma tüpü ile yapilan prp malzemeden çalmaktır, verdiğiniz paraya yazik günahtır.

    benden şimdilik bu kadar, aslinda daha fazlasi var ama başlık bir bilgi isterken ben 7 bıraktım. dürüstlüğümün içine sıçayim :)
  • mağazalarda gördüğünüz kutusundan çıkarılmış ürünler geri kutusuna konup müşterilere satılıyor
  • sitenizi barındırdığınız sunucuların çoğu aşırı dolu ve bundan dolayı yavaş, yeni açılan firmalarda da gerekli önlemler çoğu durumda alınmıyor.
    her zaman verinizi kendi cihazınızda veya en azından sanal sunucunuzda barındırın.
  • gozlukte ( cam - cerceve ) tahmin edemeyeceğiniz kar marjı vardır.
  • eurobondu sizden alıp daha pahalıya satıyorlar.
  • avize sektöründe kar marjı ortalama %200 dür.
hesabın var mı? giriş yap