• valla malum medyanın sorumlunun 8 yıllık kesintisiz eğitim olduğu tespitinden sonra heyecan uyandırmamış yeni tespittir. kendilerini de aştılar.

    tekerlekerine sokulan nasıl bir çomaksa 8 yıllık eğitim. hangi planlarını suya düşürmüş bilmiyorum ama kesinlikle çok etkili olmuş. kuyruk acıları sonra ermemiş. bildiğim bir şey var mı?kesinlikle:

    bir grup, cemaat veya zümrenin korktuğu şey eğitimse, korkulması gereken * eğitimden rahatsız olan ve korkanlardır.

    _hacı gökten taş düşmüş bizim kızın başına
    _8 yıllık kesintisiz eğitimdendir o_ eğitimden
  • uçkurunun derdini başkalarına bok atarak giderme çabasıdır.

    hadi diyelim ki çydd böyle yayınlar gönderdi, ulan kaç yaşında elemanlar var tecavüz eden, bunları da mı çydd ile chp azdırdı? mal mısın olm sen demek istiyorum bu anlı şanlı iş ağasına pardon iş adamına.
  • bu adamlar "dervişin fikri neyse zikri odur" hesabı 6 yaşındaki çocuğun eteğini sansürlediğine göre aslında bu tecavüz vakasıyla bir alıp veremedikleri olmasa gerek? "madem bu kadar yankı buldu bari biz de yiyelim ekmeğini" mi diyorlar nedir?
  • dogru soz. 80 yildir ugrasmalarina ragmen bazi hayvanlari hala adam edemediler, suclular elbet..
  • şaşırdığım tespit.

    ben kendisinden olayı atatürk'e veya laikliğe bağlamasını beklerdim. zaten ekonomik krizin de, münevver karabulut cinayetinin de sebebi laiklik falandır herhalde.

    ha bir de, kişi başına düşen milli gelirin artmasının sebebi de fethullah gülen'miş oğlum. oha lan, neden düşünmedim ben bunu...

    mis gibi kafa valla.

    mehmet ali şadoğlu, marihuana'nın serbest bırakıldığı california, u.s.a.'den bildirdi...
  • her şeyin suçunu modernliğe atan güruhun yeni bir sabuklaması....
    uzaylılar gelip dünya ile iletişim kursaydı ve bu dünyanın çehresini değiştirseydi ve dünya modern bir yer olsaydı ve yine de bunlara belli bir yer kalsaydı mikro adası gibi.... bunlar o adada olacakları da onlara dayandırıp; hawking'in sözlerini dinlemediniz konuştunuz bak tecavüzler, ahlaksızlıklar sizin yüzünüzden arttı diye de bir söylemde bulunurlardı....
    vallaha hani bi malüm çuval var ya amerikalıların afganistanda, ırak'ta kullandıkları.... bu çuvaldan 2 milyon tane falan sipariş edelim diye düşünüyorum bazen veya cia, mi6, mossad gibi organizasyonlardan gelsinler bunları tek tek alıp götürsünler.... uzaylılar kaçırdı diyip kurtuluruz...
  • aslında var ya, haklılık payı var (şaşırmayın, devam edin)..

    hayali bi topluluk düşünün. bi şey yemenin yasak olduğu bi toplum. ama o yasak resmi bi yasak değil, inançlarına göre yasak, fikirlerine göre yasak.

    siz de bu yasağın saçmalığını biliyorsunuz ama ortadan kaldırmak için çabalamıyorsunuz diyelim. ama bu insanları sürekli yiyeceklerle beraber yaşatıyorsunuz, yiyecekleri depolarda kilitli tutmuyorsunuz.

    e sonra adamlar artık canlarına tak edince illa ki tıkınıyorlar, sonra da seni suçluyorlar yiyecekleri kilitlemedin bi yere diye.

    yani.. şimdi ya gerçekten dediklerini yapacaksın, inançlarını doğru kabul edip ona göre yaşatacaksın, bütün yiyecekleri kilit altına alacaksın.. ya da direkt inançlarına saldıracak, saçmalığı gözönüne serecek, o toplumun bi şey yememe fikrini tarihe gömeceksin. iki arada bi derede ne idüğü belirsiz bi denge tutturmaya çalıştığında ne olmasını bekliyorsun ki..

    yani.. ya bütün kadınları, kızları kilit altına alacak, bu insanların dinlerini kitabi şekilde yaşamalarını sağlayacaksın, ya da her türlü gerici cinsel namus fikirlerinden arındırmak için ilk hedef dini inançlarını yok edeceksin. yok hem müslüman olalım, hem de erkek kız aynı mekanda olsun, ama sevişmek çok ayıp, sevişmesek de yanyana duralım, bütün cinsel isteklerimize ket vuralım, ama modern yaşayalım, kadınları hayattan soyutlamayalım, ama bekaret en büyük değerimiz olsun falaaan filaaan dedin miydi.... işte o zaman o toplumda tecavüz de bekleyeceksin, çocuk tacizi de bekleyeceksin, her türlü ahlaki yozluğu da bekleyeceksin.

    ya o ya o.. seçin birini kardeşim. ne yardan ne serden vazgeçmemek kadar aptalca bi iş yok. ikisinden de olursun çünkü.
  • chp ve çyddnin rezalet çıkarmak için siirt i seçmeleri .
  • bu saçmalığın tamamını okumak için
    http://sadoglu.wordpress.com/…ici-cydd-ve-chp’dir…/
    aslında düşündüm de .. okumasanız daha iyi. insanın gerçekten sinirleri bozuluyor.
    milletvekili diye kimlere saygı gösterildiğini göz önünde tutarsanız, işadamı diye böylelerinin önünde bükülenlere daha çok acıyabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap