• tam bir sıvama açıklamasıdır. milliyet farkı açıklaması için özür dilemiş, doğrusu fiyat farkı olacakmış. fiyat farkının romanya vatandaşı olmasından kaynaklanmadığını, bölgesel ve dönemsel farktan kaynaklandığını söylemişler.
    ingilizler daha ucuza kalabilirken, türkler rezerve ettiiğinde daha pahalı kalmanın açıklaması ise hala getirilmemiş. bu sıvamanın kendisidir.
    ayrıca açıklamanın birinci cümlesinde ingilteredeki bir web sitesinden rezervasyon yapıldığı, ikinci cümlesinde türkiyeden yapılmış gibi gösterildiği söyleniyor. benim anlamadığım şey nedir? acaba bu millet zaten salak ne yazarsak yazalım nasılsa sorgulanmaz diye mi böyle çelişkili bir açıklama yapılmış?
    https://www.haberturk.com/…i-3681495-ekonomi?page=4
  • bu bildiğimiz limak dimi? hani 5'liden biri?

    anladım.
  • mealen limakın arkadındayız kimse teftiş, soruşturma, ceza beklemesin tadındaki açıklamadır.
  • patronlar dünyasında sıradan bir durum. yalnız aklıma takılan mevzu su: yurtdışı rezervasyonlardan turizmciler herhangi bir teşvik alıyorlar mı? aliyorlarsa, bu meblağ bahse konu meblağ ile aynı mı?
  • baslik yaniltici. turizm bakanligi aciklamasina yer verilmemis. limak'in aciklamasi zaten defalarca paylasildi sozluk'te. neyse soyle demis bakanlik:

    "antalya'da bir otelde yaşanan ve sosyal medyaya da yansıyan otel rezervasyonuna yönelik olarak bakanlığımızca otelden resmi savunması istenmiş ve yapılacak denetim için kontrolör görevlendirilmiştir. otelde yapılacak denetim ve incelemenin ardından yasal mevzuat gereği gerekli cezai işlem uygulanacaktır."

    edit: baslik sahibinin verdigi linke tiklayip acin okuyun yahu.
  • kendi ülkemizde mülteciler kral gibi, yabancılar imparator gibi, biz de köle gibi muamele görüyoruz. sırf bir takım güç sahibi kişiler para kazansın diye. ne kadar rezil bir zamanda yaşıyoruz lanet olsun!
  • turizm bakanlığı ister sıvasın isterse bal gibi fiyat farkı desin, mahkeme yoluyla hem maddi hem de manevi olarak tazminat alinabilinecek ibretlik olay silsilesinin devami.
    yerinde olsam saglam bir avukat ile saglam bir dava açarım.

    açılacak dava, türk turizmini yeniden şekillendirir.
    kilometre taşı olur.

    halen booking.com kullanamıyoruz mesela
  • ne bekliyorsunuz oteli kapatacaklarını mı sandınız :) körler sağırlar birbirini ağırlar.
  • limak ismini görünce okuma gereği duymadığım açıklamalardır. zira vatandaş suçludur milliyet farkından dolayı :d
  • ben mevzuyu hala anlamadım. kimse net bir bilgi ile gelmiyor. mağdur bile.

    1-türkiye'den vpn ile yurt dışı tatil satış sitesinden tatili alıp otele geldiğinde uçak bileti ya da giriş yaptığın pasaportu gösteremiyorsun evet otel haklı.

    2-ingilitere'de yaşayan bir türk vatandaşısın. tatilini satın aldın ülkeye geldin, "kusura bakmayın yurt dışından bile gelseniz türk iseniz ekstra ödeyeceksiniz" diyorsa çete tanımına yakışır bir gasp hareketinde bulunmuşlar.

    senaryo hangisi?
hesabın var mı? giriş yap