hesabın var mı? giriş yap

  • yıllar evvel kaan tangöze'nin, batuhan mutlugil'e verdiği parayla tekel bayiine gidip, gruba 2 torba dolusu içki almıştık.
    az gelmiş olacak ki 20 lira daha verip "yettiği kadar" da bira aldırmışlardı bana.
    tabi canının çektiği bi şey varsa al dememişlerdi. içimde kalmıştı o. :/

    bu üçlü ile eve çıksam, evin en küçüğü olarak sürekli tekel'e yollar bunlar beni. "canın ne çekiyorsa al" demezler amk. sürekli yeni uyanmış feridun düzağaç gibi kanepede oturup sigara içerler. sabah tuvalete kalktığımda odalarından çıkan genç kızlarla göz göze gelir ve kıl, tüy içinde kalmış lavaboya bakarak "allah belanızı versin be!.." diyerek ağlarım.
    sonra sinir krizi geçirip önce kolay hedef olan kaan tangöze'ye dalarım. araya giren teoman'a bir yumruk, sabah bodrum uçağıyla gelmiş nejat'a da bir tekme atarak evden kaçarım.
    numaralarını engelleyip bir daha da görmem yüzlerini.
    anksiyete krizlerine girmek istemiyorsanız bunlarla eve çıkmazsınız kardeşlerim.

  • niye kan dondurması gerektiği anlaşılamayan twit. illa kanın donsun istiyorsan berkin'in 14 kilo olarak gömüldüğü gerçeğini hatırla, yeter sana.

  • ülkeye bak, nereden nereye geldi.

    bizler 90'lı yıllarda yıldız'da barbaros kampüsünde elimizde bira kutuları ile üniversite şenliğinde sorunsuz takılırdık. ne müslüman gençlik denen oluşum ne de herhangi başka bir dini fraksiyon bakmazdı, görmezdi bile. kimsenin de umrunda olmazdı.

    şimdi ise çöpte bulunan bir bira kutusu için rezillik deniliyor.

    yazık.

  • ellenmesin. dursun orada. hani bi apocalypse falan olur, ne bileyim zombi istilası olur, sağ kurtulan bi kaç insan görsün de "bu yapıyı ne sikime yapmışlar" diye merak etsinler.

  • sizin serefinizi onurunuzu haysiyetinizi ...yim. allah hepinizin belasini versin. bebek katili ile ayni safta olmak da sana yakisirdi devlet bahceli... devran donecek...